Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szép? Mit gondoltok róla?
8
Nem hinném, hogy kalamdpárti, tudatos csajszinak tűnik és komolynak, nem ribinek.
"És pasija most úgy tudom nincs"
Igen és valószínűleg csak neked jutott eszedbe, hogy érdemes lenne nála bepróbálkozni és pont rád vágyik abból a több tucat pasiból, akik hetente csapják neki a szelet. De lehet éppen te vagy a megtestesült magyar Joe Manganiello, szóval nem akarlak látatlanban megbélyegezni. A csajról annyi a véleményem, hogy nekem nem jön be. Nem a külseje miatt, de a fitneszes csajok - eddigi tapasztalataim szerint - méterekkel a föld felett járnak és az atyaúristennek képzelik magukat. A sportból kifolyólag biztosan tombolnak benne a hormonok, nagyon hedonista lehet és vszeg él-hal a szexért. Szóval egy min 17-18-as vastagabb dákó kell majd a részedről, hogy eléggé ki tudjad elégíteni. Ha ez nincs meg, akkor én nem lennék annyira biztos, hogy van keresnivalóm ilyen kaliberű csajok társaságában.
Nem tudom, honnan veszitek azt, hogy aki szép meg csinos, az biztos él-hal a szexért.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Volt itt már nem egy kérdés, h a tündérszép csaj egyszerűen nem szereti a szexet/nem szereti az orált/csókot, satöbbi és ment a nagy csodálkozás, hogy ez hogy lehet.
Ne legyetek már ilyen fafejűek.
Jól néz ki a csaj, Pont. ennyi, nem kell továbbgondolni. Az meg, h úgy tudod, nincs barátja, semmit nem jelent, Sem azt, hogy tényleg nincs barátja, és azt sem, hogy egyáltalán akar.
A fitneszes csajok a fitnesz-testépítés világából választanak párt (testépítő barátnőm mondta) mert ez egy oylan életforma, amit a legtöbben lenéznek, megvetnek, irigyelnek, leszólnak, beszólnak, nem tolerálják.
A kérdezőhöz hasonló rajongó-csodáló-lihegő-farokcsóváló kiskutyákból meg nem kérnek.
Persze kérdező, ha te is testépítő vagy, akkor a fentit hagyd figyelmen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!