Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nekem okés erkölcsileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem okés erkölcsileg akkor nyugodtan csinálhatom?

Figyelt kérdés

18 éves, fiatal, szellemileg jóval éretebb mint a korosztályom, sportos, fitt, egészséges, okos, értelmes lányként már neten sokszor kérdezték miért nem vállalok mellékes 'állásként' extra szolgáltatásokat férfiaknak vagy nőknek is!

Itt nyilván arról beszélek, hogy viszonylag kevés ismeretség után emberekkel lefekszem, vagy egy éjszakára velük vagyok, relatíve sok pénzért. Nekem nincs vele bajom, mert tudom, hogy ennyi pénzt lenne hova tennem, és el tudnám különíteni magamban a dolgot.

Nrm arról beszélek, hogy minden nap valakinél, de mondjuk egy hónapban vagy kétszer, és szerintem nagyon jó kiegészítő egy fiatal lánynak.

2017. aug. 18. 22:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
90%

150? Az mit takar?

Csak mert online van pár "szakoldal", és hát ott ennek

töredék összegeiről beszélnek.. Ezért vagyok kiváncsi,

hogy mi az a plusz, ami miatt neked ennyit fizetnének?

És ezt adómentesen, ugye :D

2017. aug. 19. 01:06
 32/45 anonim ***** válasza:
53%
nyugodtan strihelj ez is ugyanolyan meló mint a többi én ugyan ezt lökném ha nő lennék afféle privát prosti
2017. aug. 19. 04:53
 33/45 anonim ***** válasza:
88%

A te életed.De miért itt vársz megerősítést az elhatározásodhoz?

Miért anonim vadidegen embereket kérdezel?

Ez befolyásól a döntésedben?

Mert ha igen-akkor te sem tudod,hogy ezt akarod.

Ha meg nem-akkor csak puszta figyelemfelkeltés

2017. aug. 19. 05:57
 34/45 anonim ***** válasza:
51%
tökéletes elképzelés. Egyenes út a miniszterelnöki székbe... mondjuk nem magyarországon... viccet félretéve: ha úgy érzed ez tud nálad működni, akkor egy próbát megér. sok érdeklődő van ilyesmire:)
2017. aug. 19. 06:47
 35/45 anonim ***** válasza:
34%

Kihangsúlyoznám, hogy amik most jönnek azok nem az én véleményem, csak gondolatok, amik eszembe jutnak és az élettapasztalat hozta. :

1. Ha a megéri- nem éri meg-et nézzük : A feleség a legdrágább "ku..va". Mert szinte mindenedet neki adod.

Ő meg el is fogadja, miért , hogy két háromnaponta lefeküdjön veled.

2. Semmi gondom azzal amiről írtok. A pénznek nincsen szaga, ha egy lány ezt csinálja és van annyira okos, hogy ebből x idő alatt megszedi magát (még fiatalon), akkor hajrá. Nincs ebben semmi erkölcs és hasonlók. Élvezi az életét, nem megszakadni akar "felelőtlenül" felvett svájci frankos hitelküzdéssel, jogilag házastársként. Persze mindenki esete egyedi, így nincs értelme papolni, mi az erkölcsös mi nem. Az "erkölcsöt" ráhúzták különböző vallások párkapcsolati "törvényei" re. Ezt már alapból minden csak nem szabad életmód, hanem beskatulyázott megfelelniakarás.

3. Micsoda Nő, Richard Gere, "mindannyian kur...álkodunk a pénzünkért" és ez a nagy igazság.

Hú de tudnám még folytatni :-) de nagyon.....

2017. aug. 19. 06:57
 36/45 anonim ***** válasza:
59%

10, 13, 23 felpontoztalak titeket

Kedves Kérdező!

Amikor írod majd a CV-det, a személyes részhez a hobbijaid közé beírod a prostitúciót?

Amikor majd a jövendőbelid érdeklődni fog, hogy mi mindent csináltál addigi életedben, megmondod neki, hogy idegenekkel feküdtél le pénzért?

Amikor majd mész sokszázezerért kezeltetni az ilyen-olyan összeszedett betegségeidet, a doki szemébe fogsz tudni nézni?

Amikor a szüleid megkérdezik, h mégis hol keresel annyit, h mindent megengedhess magadnak, az arcukba fogsz hazudni?

Tőlem nem kapsz erkölcsi felmentést.

2017. aug. 19. 07:01
 37/45 anonim ***** válasza:
52%
11-es válaszodra, kérdező. Nem hülye lennél, ha kihagynád, hanem tisztességes. De ezen ne rágódj, így se ismered a fogalmát sem.
2017. aug. 19. 07:28
 38/45 anonim ***** válasza:
77%

#35 Mindig jon egy hozzad hasonlo okos, aki szerint minden mindegy, mindenki egyforma, a feleseg is kva. Jottok a depressziv, nivellalo eletszemleletetekkel, ahol a nalatok jobbakat megprobaljatok lehuzni a ti szintetekkel. Igazabol megertem, senki nem bir azzal a tudattal elni, hogy o rossz, ezert inkabb elmeletgyartasba kezd.

Birom azt is, amikor felszines tortenelmi es biologiai ismeretek okan lenyomnak egy felvilagosult dumat a gonosz vallasokrol, a kirekeszto erkolcsrol, hogy ezt csak ugy kitalaltak h elnyomjanak masokat. Szerintetek emogott nem racionalitas all, hanem csak rosszindulat meg a hatalmasok erdekei.

Na, hadd magyarazzam el, amit apad elfelejtett: az erkolcsnek nevezett szabalygyujtemeny a biologiara epul, a biologiai folyamatainkat tartja kordaban, maskulonben szetesne a tarsadalom szovete. Ez leginkabb kis kozossegekben volt fontos, de hat az emberiseg a tortenelme soran foleg ilyenekben elt. Ezt ma is lehet erezni kisvarosokban, hogy csak kozigazgatasilag varos, mentalitasban falu. Osztonszinten pedig mindannyian "falusiak" vagyunk, mert ez volt evezredeken at. A vallasok ezeknek a praktikus szabalyoknak adtak egy varazslatos keretet, mert az emberek igenylik a varazslatot, megspekelve egy kis eredetmagyarazattal es a kulso ellenseggel szembeni kozossegi tudattal.

A hozzad hasonloak gondolatmenetenek van egy masik vezerfonala is: nincsenek kulonbsegek. Nincs jo es meg jobb, rossz meg plane nincs, nem elitelendo semmi (talan egyedul az eliteles), mindenki ertheto es mindenki prostitualt. Az egyformasag tengereben egy laza erkolcsu embernek nem kell szegyellni magat, nem kell onvizsgalatot tartania es emiatt nem kell fejlodni sem. Tobbe nincs helye a ketelkedesnek, a kritikanak, a tanulasnak, a hibak beismeresenek, marad a fennhelyazas, hogy "nekem ne mondjak meg".

Tudom, hogy a legjobb vedekezes a tamadas, ezert huzzatok le a normalisokat.

Es a vegere egy ervelesi hiba, de ez mar szinte aprosag: az eletmodotok legitimalasara a normalis oldalrol hoztok szelsoseges eseteket azt altalanosnak beallitva. Mint valami kozepkori szinjatekban, ahol a pokol tuzevel riogatnak, ti is ugy eltulozzatok az atlagos emberek eletenek a keserveit. Ilyenkor ugy erzem a magyar orakon folosleges volt a retorika oktatas, annyira amator hibakat vetenek az emberek.

Azert a tobbesszam, mert nem te vagy az elso, akinel ugyanezeket az "erveket" latom.

2017. aug. 19. 08:37
 39/45 A kérdező kommentje:
Na jo ott hibaztam, h nem 150-et akartam irni, hanem inkabb 30+
2017. aug. 19. 10:33
 40/45 anonim ***** válasza:
81%
Csináld. A világon kellenek prostik is. Jobban jársz ezzel, mintha műkörmös lennél, és valami gombás farkú tróger csávót összeszednél, akinek 10 éves BMW-je van, és lepujáznál neki.
2017. aug. 19. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!