Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem okés erkölcsileg akkor nyugodtan csinálhatom?
18 éves, fiatal, szellemileg jóval éretebb mint a korosztályom, sportos, fitt, egészséges, okos, értelmes lányként már neten sokszor kérdezték miért nem vállalok mellékes 'állásként' extra szolgáltatásokat férfiaknak vagy nőknek is!
Itt nyilván arról beszélek, hogy viszonylag kevés ismeretség után emberekkel lefekszem, vagy egy éjszakára velük vagyok, relatíve sok pénzért. Nekem nincs vele bajom, mert tudom, hogy ennyi pénzt lenne hova tennem, és el tudnám különíteni magamban a dolgot.
Nrm arról beszélek, hogy minden nap valakinél, de mondjuk egy hónapban vagy kétszer, és szerintem nagyon jó kiegészítő egy fiatal lánynak.
Nem hirdetem, es foleg nem itt magam
Nyilvan nem fogok kiegni attol ha egy honapba egyet bevallalok, es nem eletem vegeig akarom csinalni
Hulye lennek ha valaki ajanlana erte penzt es en nem fogadnam el
Ha valóban szellemileg jóval érettebb lennél a korodnál, gondolnál a hosszú távú következményekre. Egy okos, értelmes lány tanulással, munkával szeretne előre jutni, fejlődni, nem pedig úgy, hogy másokkal pénzért lefekszik.
Intelligens ember ilyet nem vállal. Te csak szeretnéd magad értelmesnek gondolni.
Ki beszélt itt fél városról? Amúgy a férfiak egy része is végigment a fél városon,még sem nézik le őket! Az egy dolog,hogy ezt mivel próbálják magyarázni,hogy ők mennyire de istenek!
Ha valakivel lefekszem es penzt is ad erte, az miert rossz, miert dolgoznek minimalert ha igy sokkal tobbet keresek, hozzateszem meg utolso eves vagyok tehat nem kell dolgoznom
Es ki mondta h en ezt eletem vegeig akarom csinalni? Vannak celjaim, amihez eloszor is penz ke, es ha tudok sok penzt konnyen keresni akkor miert ne
Ugye tudod, hogy a kérdésed törvénybe ütközik, mivel prostitúcióra bujtasz fel benne!
Nagyon átlátszó dolog így "munkaerőt" felhajtani átlagos $tri€iként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!