Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nekem okés erkölcsileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem okés erkölcsileg akkor nyugodtan csinálhatom?

Figyelt kérdés

18 éves, fiatal, szellemileg jóval éretebb mint a korosztályom, sportos, fitt, egészséges, okos, értelmes lányként már neten sokszor kérdezték miért nem vállalok mellékes 'állásként' extra szolgáltatásokat férfiaknak vagy nőknek is!

Itt nyilván arról beszélek, hogy viszonylag kevés ismeretség után emberekkel lefekszem, vagy egy éjszakára velük vagyok, relatíve sok pénzért. Nekem nincs vele bajom, mert tudom, hogy ennyi pénzt lenne hova tennem, és el tudnám különíteni magamban a dolgot.

Nrm arról beszélek, hogy minden nap valakinél, de mondjuk egy hónapban vagy kétszer, és szerintem nagyon jó kiegészítő egy fiatal lánynak.

2017. aug. 18. 22:41
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
91%
Ha neked nincs vele bajod, akkor minek megkérdezni, nem értem. Csinálhatod, de ne csodálkozz, ha ribinek tartanak majd.
2017. aug. 18. 23:30
 22/45 anonim ***** válasza:
66%
Nem baj, de remélem sosem fogok találkozni magadfajta prostituáltakkal.
2017. aug. 18. 23:35
 23/45 anonim ***** válasza:
67%

Oke, csinalj amit akarsz, de ugye nem akarsz felcsapni gondolatrendornek is? Hadd gondoljunk mar az alommunkadrol azt, amit akarunk. Probald meg feldolgozni, h nem mindenki olyan, mint te, es sokan nem tudjuk becsulni ezt a foglalkozast.

Par napja amugy ez megy, a sok erkolcstelennek nem eleg, h ma mar barmit megtehetnek, senki nem korlatozza oket tettleg, meg az emberek joindulata is kene. Az esz megall.

2017. aug. 18. 23:44
 24/45 anonim ***** válasza:
45%
Azért érdekes, hogy itt a csaj szarrá van alázva, de mégis lennének, akik elmennének hozzá, és utána nem vállalnák fel, hogy qrváztak.
2017. aug. 18. 23:47
 25/45 A kérdező kommentje:

Ezaz

Nem hirdetem itt magam, nem eletvitelkent csinalnam, es csak csinalnam emberek, gondoljanak amit akarnak, nyilvan csak par emberrel par alkalom lenne, es ilyen penzekert talan csak szet tudom tenni a labam, plusz penznek miert is ne

2017. aug. 18. 23:53
 26/45 anonim ***** válasza:
64%
De rossz ezt olvasni... Szüleiddel is remélem tudatod majd azért, ha már annyira érett vagy. Persze ne legyünk álszentek, k*rvák mindig is voltak, de főleg alsóbb társadalmi rétegekből kerültek ki és soha nem voltak megbecsülve, ezzel sosem kérkedtek, ma meg már egyenesen büszkék rá és ráadásul okos, értelmes diplomás lányok, akiknek nem a kenyere múlik rajta, sajnálatos, hogy a könnyebb utat választod, azért remélem még gondolkodol rajta.
2017. aug. 19. 00:15
 27/45 anonim ***** válasza:
43%

Azért érdekelne, hogy mennyire gondoltál összegszerűen?

Csak kíváncsiság, nem vettem és nem is veszek igénybe

ilyen szolgáltatást, tőlem nem fogsz privátot kapni :)

2017. aug. 19. 00:31
 28/45 A kérdező kommentje:

En nem gondoltam semmire

Csak kapom innen onnan az ajanlatokat, nagy osszegek kb 150 a minimum

2017. aug. 19. 00:32
 29/45 anonim ***** válasza:
91%

150 egy alkalomra?

Kamuszagot érzek. :D

2017. aug. 19. 00:49
 30/45 Estádio de Felchút ***** válasza:
42%

Cicám, amíg lószar van, addig lesz veréb is.

A világ működését a kereslet és a kínálat viszonya határozza meg. Mondjuk sportos, fitt, okos lányként ezt biztosan te is tudod.

2017. aug. 19. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!