Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem okés erkölcsileg akkor nyugodtan csinálhatom?
18 éves, fiatal, szellemileg jóval éretebb mint a korosztályom, sportos, fitt, egészséges, okos, értelmes lányként már neten sokszor kérdezték miért nem vállalok mellékes 'állásként' extra szolgáltatásokat férfiaknak vagy nőknek is!
Itt nyilván arról beszélek, hogy viszonylag kevés ismeretség után emberekkel lefekszem, vagy egy éjszakára velük vagyok, relatíve sok pénzért. Nekem nincs vele bajom, mert tudom, hogy ennyi pénzt lenne hova tennem, és el tudnám különíteni magamban a dolgot.
Nrm arról beszélek, hogy minden nap valakinél, de mondjuk egy hónapban vagy kétszer, és szerintem nagyon jó kiegészítő egy fiatal lánynak.
Oke, csinalj amit akarsz, de ugye nem akarsz felcsapni gondolatrendornek is? Hadd gondoljunk mar az alommunkadrol azt, amit akarunk. Probald meg feldolgozni, h nem mindenki olyan, mint te, es sokan nem tudjuk becsulni ezt a foglalkozast.
Par napja amugy ez megy, a sok erkolcstelennek nem eleg, h ma mar barmit megtehetnek, senki nem korlatozza oket tettleg, meg az emberek joindulata is kene. Az esz megall.
Ezaz
Nem hirdetem itt magam, nem eletvitelkent csinalnam, es csak csinalnam emberek, gondoljanak amit akarnak, nyilvan csak par emberrel par alkalom lenne, es ilyen penzekert talan csak szet tudom tenni a labam, plusz penznek miert is ne
Azért érdekelne, hogy mennyire gondoltál összegszerűen?
Csak kíváncsiság, nem vettem és nem is veszek igénybe
ilyen szolgáltatást, tőlem nem fogsz privátot kapni :)
En nem gondoltam semmire
Csak kapom innen onnan az ajanlatokat, nagy osszegek kb 150 a minimum
150 egy alkalomra?
Kamuszagot érzek. :D
Cicám, amíg lószar van, addig lesz veréb is.
A világ működését a kereslet és a kínálat viszonya határozza meg. Mondjuk sportos, fitt, okos lányként ezt biztosan te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!