Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valakiről kiderül, hogy 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakiről kiderül, hogy 25 évesen még csak az érettségire készül, az szégyen?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt az interneten, kellemesen elbeszélgettünk, összességében szimpatikus. Viszont a beszélgetés közben kiderült róla, hogy éppen érettségire készül. Ez elsőre kiábrándítóan hatott, de nem tudom, jogos-e ez az érzés. Egy hét múlva találkoznánk.

Én diplomás vagyok, abszolút nem várom el, hogy a párom is diplomás legyen, de azt hittem, érettségije legalább mindenkinek van.

Mindketten külföldön élünk huzamosabb ideje, szóval látom benne a tenni akarást, hiszen ha kijött külföldre, gondolom, kezdeni akar valamit az életével ráadásul ezt a múltbéli hibáját igyekszik kijavítani. De mégis, 25 évesen érettségizni? Nem tudom, hogy mit gondoljak. Ti mit gondolnátok?

25F

2017. aug. 18. 22:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha az érettségi bizonyítványával szeretnél családot alapítani, akkor bizony nagy szégyen!
2017. aug. 19. 01:15
 22/23 anonim ***** válasza:
56%

Miért volna szégyen a fejlődésre vagy tudásra való igény ?

31/f

2017. aug. 19. 04:45
 23/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem, de mivel egy cipőben járok a lánnyal, így nyilván elfogult vagyok vele szemben.

(Egyébként én szociális fóbia és depresszió miatt hagytam ott a sulit annak idején, konkrétan másfél évig szó szerint nem mozdultam ki otthonról.)

2017. aug. 19. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!