Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valakiről kiderül, hogy 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakiről kiderül, hogy 25 évesen még csak az érettségire készül, az szégyen?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt az interneten, kellemesen elbeszélgettünk, összességében szimpatikus. Viszont a beszélgetés közben kiderült róla, hogy éppen érettségire készül. Ez elsőre kiábrándítóan hatott, de nem tudom, jogos-e ez az érzés. Egy hét múlva találkoznánk.

Én diplomás vagyok, abszolút nem várom el, hogy a párom is diplomás legyen, de azt hittem, érettségije legalább mindenkinek van.

Mindketten külföldön élünk huzamosabb ideje, szóval látom benne a tenni akarást, hiszen ha kijött külföldre, gondolom, kezdeni akar valamit az életével ráadásul ezt a múltbéli hibáját igyekszik kijavítani. De mégis, 25 évesen érettségizni? Nem tudom, hogy mit gondoljak. Ti mit gondolnátok?

25F

2017. aug. 18. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

A példámmal szimplán csak azt szerettem volna illusztrálni, hogy nincs egyedül a csaj, más is tesz le később érettségit. Azért, mert a te begyepesedett agyad képtelen feldolgozni és elhinni az ilyen eseteket, az a te dolgod, attól még létezik.

A csajszi legalább bevallotta, hogy nem akart akkor tanulni és most leteszi az érettségit. Ennyi. Inkább örülhetnél ennek.

Inkább a saját viselkedéseden rökönyödj meg! Látod, nem minden a diploma. Értelmi intelligencia nem jár a diplomával együtt!

6-os válaszoló voltam

2017. aug. 18. 22:41
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Minden fontosabb volt akkoriban?

Magyarul bulizott, pasizott.... azóta észhez tért, rendbe teszi az életét.

Én nem látok problémát, de te tudod.

#2 voltam.

2017. aug. 18. 22:43
 13/23 A kérdező kommentje:

11-es!

Elég sok feszültség szunnyadhat benned, hogy kapásból minisítgeted, leszólod a másik embert. Ez a stílus nem ide való, én sem bántottalak sem téged sem mást.

Sehol nem írtam, hogy ebben problémát látok. Egyszerűen, csak nem tudtam, hogy mit gondoljak. Meglepett. Ennyi.

2017. aug. 18. 22:49
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Tudod, ha nem lenne probléma, akkor a kérdés se született volna meg és nem pattognál feleslegesen a témán. :)

Főleg hogy írod a kérdésben, hogy szégyen-e.

2017. aug. 18. 22:55
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem állítom, hogy szégyen, hanem kérdezem. A szövegértéseden dolgozz még.

11-es meggyőzött. Kijavítja a múltbéli hibáit. Ez becsülendő.

Köszönöm a válaszokat!

2017. aug. 18. 23:00
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne ez alapján ítéld meg. Sok oka lehet, hogy miért csak most érettségizik. Én pl. kórházban voltam majdnem egy évet, ezért abba kellett hagynom az egyetemet, és most egy másikat kezdek újra,
2017. aug. 18. 23:01
 17/23 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok, 24 éves.
2017. aug. 18. 23:02
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Engem azért érdekelnének az okok. Pasik meg bulik? Minden tini azt csinálja, mégis leteszik az érettségit.
2017. aug. 18. 23:20
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudhatjuk, hogy milyen körülmények befolyásolták abban, hogy most készül az érettségire. Nem gondolom, hogy szégyen lenne. Felismerte, hogy az előre jutásához szükséges a tanulás. Fejlődni szeretne, és tesz is érte.
2017. aug. 18. 23:37
 20/23 anonim ***** válasza:
37%

Leginkább azzal van a gond, hogy jön egy ilyen fordulat

egy ismerkedés alatt, és a GYK konzíliuma kell, hogy

rájöjj egy alap dologra. Mindezt diplomásként :)

Lehet papírod van, de a gondolkodásmódodon, a szemléle-

teden lenne mit csiszolni. És ezt jóként mondom, nem

szégyen diploma után sem tanulni, ezúttal az életből

merített példákból :)

2017. aug. 19. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!