Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki én vagy várjam meg, amíg ő keres?
Egyetemisták vagyunk, ugyanarra a szakra járunk, egy évfolyamra. Most volt gólyatábor, ahol ő felsőbbévesként volt kint, én csak egy napra+plusz egy éjszakára mentem ki.
Már korábban is kerülgettük egymást, de most végre megcsókolt éjjel (péntek), beszélgettünk is, azt mondta, hogy ő akarja, hogy legyen ennek folytatása szeptembertől stb. Szóval eléggé úgy tűnik, hogy bejövök neki.
Én másnap kora reggel (szombat) hazajöttem, ő még maradt ma délelttig. Nem tudtam elköszönni tőle, a csók óta nem találkoztunk és nem beszéltünk.
Nem is keresett, pedig én szeretnék vele beszélni. Szerintetek írjak neki?
21L
Nekem egy kicsit fura, hogy majd csak szeptembertől lesz folytatása. Addig úgy akar tenni, mintha semmi sem történt volna?
Az egyetemig még van 3-4 hét, az azért hosszú idő. Írj neki, hogy mennyire gondolta komolyan ezt az egészet, vagy esetleg a józanság hiánya miatt csókolt meg?
3 hét van az egyetem kezdéséig, eddig nem tudunk találkozni, mert mindketten dolgozunk minden hétköznap (ő hétvégén is néha) és 200 km-re lakunk egymástól.
Amúgy nem volt józan, de matt részeg sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!