Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy szeretetreméltó lánnyal, aki nem verne át, hanem ő is szeretne? 24 vagyok.
Figyelt kérdés
Már pár éve nem volt kapcsolatom, pedig próbálkoztam már társkeresőkön, de a hölgyek még válaszolni sem voltak hajlandóak, aztán diszkóban is, de ott sem volt egy komoly gondolkozású lány, és persze próbálkozom a való életben is, akárhol járok, dehát nem nagyon jön össze. Nem vagyok egy nyomulós alkat, sokkal inkább visszahúzódó természetű vagyok, lehet ez is baj. Segítsetek kérlek!2008. okt. 19. 15:27
1/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
19 éves lány vagyok. Szívesen beszélgetnék Veled. Ha gondolod, én hajlandó leszek válaszolni is. Szerintem elég komoly gondolkodású lány vagyok. De ha teszel egy próbát, majd meglátod!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Ismizni van kedvem Veled.
Nem szoktam a pasi témaimban szorakozni...
20 éves leányzó vagyok.Szeretek minden felerol beszélgetni.Ami a szívemen az a számon is általában.
Ha érdekellek esetleg,az email címemre tudsz írni.
Udv!
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Én ugyanezzel a "problémával" küzdök, csak én 20 éves vagyok. Tudom, hogy ez nem társkereső, de én nem érdeklek valakit?
4/4 anonim válasza:
Szia Kedves Harmadik "Válaszoló"!
Én vagyok az első "válaszoló". Azért teszem csak idézőjelben, mert nem igazán választ adtunk. Engem érdekelnél, ha gondolod írjál privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!