Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire jön be nektek ez a pasi?
Halál komolyan kérlek benneteket, hogy szigorúan vonatkoztassatok el attól, hogy milyen a zenéje/mi köthető hozzá és csakis magára a személyre vagyis annak külsejére/kisugárzására koncentráljatok. Mondjuk egy ruhaboltban, étteremben megpillantjátok és gőzötök sincs, hogy ki ő. Milyen véleménnyel lennétek róla? Bejönne-e nektek és randiznátok-e vele? Ha nem, mi az oka a döntéseteknek? Mi az a tulajdonság/dolog, aminek a meglétével már simán bejönne nektek? Légyszi konkrét, részletes válaszokat írjatok! Köszi.
https://www.youtube.com/watch?v=EcIaEHzT6Ao
Nincs meg bizony az értelmiségi szintem egy olyan felsőbbrendűhöz mint te, csak sajnos még a poént se érzékeled mert annyira befásult vagy aranyom, hogy fáj olvasni a kommented. :)
Teljesen felesleges ilyen kérdésekre komolyan is válaszolni mert ez az oldal már rég elvesztette a hitelességét, így nincs miről beszélni.
ui: Reggelire egyél tréfarépát, jobb kedved lesz.
Ne magadból indulj ki, tudom, hogy "viccnek" szantad, bár elég szar lehet a humorérzéked, ha szerinted ez vicces....:D Ez sokkal inkább az a tipikus senki nem nevet rajta, csak én "poén". (nyilván azért is lett ilyen hasznosra értékelve a csodás poenod)
Szóval a humorerzekem köszöni szépen jól van, de az agyzsibbasztast nem csípi. Egyébként lehet úgyis viccelni, hogy közben burkoltan nem próbálod sértegetni a másikat vagyis jelen esetben több embert is (nőket)
"11-esnek értelmiségi válaszára meg inkább nem reagálok, valahogy azt érzem úgy sem fogna fel, ahhoz kéne egy agyi szint is, ami mar a kommentbol ítélve sincs meg."
aztán
"ne magadból indulj ki, tudom, hogy "viccnek" szantad,"
nem úgy látom mint aki tudatában van annak, hogy én minek szántam. Az a zöld, kék, piros gomb nem releváns mert mindenki úgy nyomogatja ezeket mint anno Deedee a Dexter laboratóriumában. Véleményed és az, hogy neked nem tetszik, hogy burkoltan szídom a nőket valahogy nem tud érdekelni ahogyan sose érdekelt senki véleménye, ezért vagyok sikeres ember, nem mások véleménye alapján élek. Majd ha felnősz rájössz te is, addig nyomkodd a piros gombot. :)
Tudom, hogy szeretnél még velem beszélgetni de sajnos egy anonim senkivel nem szeretném vesztegetni a drága időm.
Nem jön be. Alapból nem annyira jönnek be nekem se a latinos pasik ,hozzám spec idős is és a stílusa sen tetszik.
A kisugárzás számomra egy érdekes dolog ,mert a kisugárzása nekem kicsit vegyes. Szóval ha ránézek egy laza ,vicces humoros pasinak képzelem ami nagyon beszokott jönni ,de valahol mégis ellenszenvet érzek iránta és kicsit egoistának tűnik.
Nem az a srác, akire felfigyelnék (nagyon messze áll az ideálomtól), de nincs semmi taszító számomra a külsejében. Olyan "átlagosan jóképű" pasas, akire azért vevő lennék, a nekem tetsző belsővel. Vannak olyan emberek nálam, akiknek a külsejük ez a "nem oszt, nem szoroz" kategória. Na, ő ilyen.
21L
Előző vagyok.
De attól még...
Dee - szpá - szíto!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!