Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire jön be nektek ez a pasi?

Figyelt kérdés

Halál komolyan kérlek benneteket, hogy szigorúan vonatkoztassatok el attól, hogy milyen a zenéje/mi köthető hozzá és csakis magára a személyre vagyis annak külsejére/kisugárzására koncentráljatok. Mondjuk egy ruhaboltban, étteremben megpillantjátok és gőzötök sincs, hogy ki ő. Milyen véleménnyel lennétek róla? Bejönne-e nektek és randiznátok-e vele? Ha nem, mi az oka a döntéseteknek? Mi az a tulajdonság/dolog, aminek a meglétével már simán bejönne nektek? Légyszi konkrét, részletes válaszokat írjatok! Köszi.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=EcIaEHzT6Ao

2017. aug. 10. 22:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
Háá' látinó a csávesz, persze, hogy tetszik itt a sok csájénak, van risza risza, boom boom, bailando, kreol bőr, kis sárm és már nedves punci folyó ömlik végig az utcán.
2017. aug. 11. 00:38
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó csak annyi a különbség, hogy az itt linkelt férfi egy Puerto Rico-i énekes, aki már vagy 20 éve a pályán van. Itthon a Despacito című számával lett ismert, biztos hallotta már mindenki ezt a számot, csapon is ez folyik. Pár napja pedig itt járt koncertezni a Budapest Parkban. Azért egy cigóhoz talán még sem kéne hasonlítani..
2017. aug. 11. 00:42
 13/24 anonim ***** válasza:
44%
Akarom mondani nem utolsó, hanem 10es, 11-esnek értelmiségi válaszára meg inkább nem reagálok, valahogy azt érzem úgy sem fogna fel, ahhoz kéne egy agyi szint is, ami mar a kommentbol ítélve sincs meg.
2017. aug. 11. 00:44
 14/24 anonim ***** válasza:
28%

Nincs meg bizony az értelmiségi szintem egy olyan felsőbbrendűhöz mint te, csak sajnos még a poént se érzékeled mert annyira befásult vagy aranyom, hogy fáj olvasni a kommented. :)

Teljesen felesleges ilyen kérdésekre komolyan is válaszolni mert ez az oldal már rég elvesztette a hitelességét, így nincs miről beszélni.

ui: Reggelire egyél tréfarépát, jobb kedved lesz.

2017. aug. 11. 00:54
 15/24 anonim ***** válasza:
58%

Ne magadból indulj ki, tudom, hogy "viccnek" szantad, bár elég szar lehet a humorérzéked, ha szerinted ez vicces....:D Ez sokkal inkább az a tipikus senki nem nevet rajta, csak én "poén". (nyilván azért is lett ilyen hasznosra értékelve a csodás poenod)

Szóval a humorerzekem köszöni szépen jól van, de az agyzsibbasztast nem csípi. Egyébként lehet úgyis viccelni, hogy közben burkoltan nem próbálod sértegetni a másikat vagyis jelen esetben több embert is (nőket)

2017. aug. 11. 01:06
 16/24 anonim ***** válasza:

"11-esnek értelmiségi válaszára meg inkább nem reagálok, valahogy azt érzem úgy sem fogna fel, ahhoz kéne egy agyi szint is, ami mar a kommentbol ítélve sincs meg."

aztán

"ne magadból indulj ki, tudom, hogy "viccnek" szantad,"

nem úgy látom mint aki tudatában van annak, hogy én minek szántam. Az a zöld, kék, piros gomb nem releváns mert mindenki úgy nyomogatja ezeket mint anno Deedee a Dexter laboratóriumában. Véleményed és az, hogy neked nem tetszik, hogy burkoltan szídom a nőket valahogy nem tud érdekelni ahogyan sose érdekelt senki véleménye, ezért vagyok sikeres ember, nem mások véleménye alapján élek. Majd ha felnősz rájössz te is, addig nyomkodd a piros gombot. :)

Tudom, hogy szeretnél még velem beszélgetni de sajnos egy anonim senkivel nem szeretném vesztegetni a drága időm.

2017. aug. 11. 01:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem jön be. Alapból nem annyira jönnek be nekem se a latinos pasik ,hozzám spec idős is és a stílusa sen tetszik.

A kisugárzás számomra egy érdekes dolog ,mert a kisugárzása nekem kicsit vegyes. Szóval ha ránézek egy laza ,vicces humoros pasinak képzelem ami nagyon beszokott jönni ,de valahol mégis ellenszenvet érzek iránta és kicsit egoistának tűnik.

2017. aug. 11. 02:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem az a srác, akire felfigyelnék (nagyon messze áll az ideálomtól), de nincs semmi taszító számomra a külsejében. Olyan "átlagosan jóképű" pasas, akire azért vevő lennék, a nekem tetsző belsővel. Vannak olyan emberek nálam, akiknek a külsejük ez a "nem oszt, nem szoroz" kategória. Na, ő ilyen.

21L

2017. aug. 11. 07:00
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem bukom az alacsony mediterrán típusú emberekre.
2017. aug. 11. 09:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

De attól még...

Dee - szpá - szíto!

2017. aug. 11. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!