Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy pasi lemondja az első randit akkor már nem is foglalkoztok többet azzal a pasival?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy időben szól neki legalább két nappal előtte, és ír egy másik időpontot.
Nemet és kort is írjatok
2017. júl. 10. 22:27
1/3 anonim válasza:
Ezt max 2x megcsinálhatja, mert szerintem bármi közbe jöhet, valami más fontosabb feladata van, nem alkalmas valamiért. Viszont ha találkozni szeretne akkor ne mondja le folyamatosan,ürügyeket keresve. Bizalmat senkinek sem szavazok, az majd kialakul magától. De úgy gondolom ilyen esetek során azért jobb,ha nem megsértődik az ember,hanem belátja,hogy tényleg akadhat valami elintézni való stb. Nem a világvége.
19/L
2/3 anonim válasza:
Úgy, mint az egyes. Szerintem mindent leírt.
26N
3/3 anonim válasza:
Ha normális indokkal mondja le, akkor egy ilyen alkalom után még nem lenne gondom (normális indok alatt pl. munkaügyet értek vagy hirtelen megtudott családi programot... a Józsi haverom meghívott bográcsoznit azt már nem). Ha 2 ilyen alkalom van, és harmadszor is bejátssza, akkor már nem foglalkoznék többet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!