Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi aki elvette egy lány popsiszüzességét?
első komolyabb kapcsolatomban az akkori barátnőmnek én "vettem el"
ki szerette volna próbálni, szóval nem volt kérdéses a dolog.
általában csak akkor csináltuk, mikor már kellően fel volt izgulva, mivel a nőknek önmagában csak az anális szex nem élvezet, kiegészítésnek viszont tökéletes (is) lehet.
viszont csak akkor, ha már előtte jól ki lett nyalva (mind a két lyuka) és meg is lett dugva rendesen, meg jó sokat játszottak a szűkebbik lyukával, akkor mehet oda is.
eleinte masztizott miközben análba csináltuk, aztán beszereztünk egy vibrátort és azzal segítettem eljuttatni a csúcsra, vagy ő magának.
nyilván nem mindenkinek bejövős a dolog, nem is szabad erőltetni, főleg ha fáj neki.
bár mondjuk akkor szokott fájni leginkább, ha nincs kellően ellazulva, vagy felizgulva (ezek már a későbbi tapasztalataim más nőkkel is).
ha tényleg érdekel a dolog akkor az azt jelenti, hogy izgat a téma tehát kívánni fogod, és kisebb az esély arra, hogy az első alkalom rossz élményeket okozzon.
ha a fiú unszolása miatt akarod csak, akkor benne van a pakliban, hogy az első alkalom nem biztos hogy pozitív élményt hagy majd.
bár itt minden a srácon múlik, hogy mennyire figyel oda rád, és hogy mennyi tapasztalata van e téren.
Nem volt nehéz, és nem fájt neki, bár használtunk egy csomó síkosítót.
Nem hiszem hogy a lány annyira élvezte volna, nekem tetszett.
Egy hátránya, hogy fenékbe nem igazán lehet tövig nyomni, vagyis nekem nem sikerült. De biztos vannak itt tapasztaltabbak is nálam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!