Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randi után kezdtek kötődni a másikhoz és érzitek, hogy ebből lehet komoly kapcsolat, szerelem?
Ősszel pár hónapig volt egy barátnőm, jó volt vele, de nem volt meg a kémia, vártam vártam hogy beleszerelmesedek-e, de nem. Vége lett, és nem éltem meg traumaként.
Most megint randizgatok egy lánnyal, túl vagyunk az első randin, szimpatikus meg jó volt vele, de nem érzek semmi plusz érzelmet.
Ez kialakulhat később, vagy nem is lesz már akkor szerelem ebből?
Ti hanyadik randi / mennyi ismertség után kezdtek érzelmeket táplálni a másik felé?
Nem volt még hosszútávú komoly kapcoslatom
22 fiú
Nálam csak akkor tud kialakulni szerelem, ha már ismerem a másikat, a valódi önmagát, vannak közös élményeink, stb, és már eleve szeretem őt barátként, szóval 1-2 év.
23L
Írtam. Barátként ismerem meg őket. :) Minden új emberhez úgy állok hozzá, hogy haverként ismerem meg. Aztán van néha, hogy valakivel később több tud kialakulni.
A mostani párommal 2 éve voltunk haverok, mikor összejöttünk. :)
En mar az elejen szoltam neki, hogy nalam kb. 100 ev mire beleszeretek.
Biztosan kb. harom honap utan ereztem.
Azt, hogy kedvelem es vonzodok hozza kb. a 2-3. randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!