Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondak egy lánynak, amikor szerelmet vallok? F/12
jah valamikor emgkell tanulni ezt is. ne 20 évesen sutáskodjon egy olyan nő előtt akivel lehet sokéves kapcsolata lehetne :D
hajrá mond el neki mit érzel mikor vele vagy és mit érzel amikor nélküle :D csak ne dumálj túl sokat, mert már "magyarázkodásnak" fog tűnni hagyd szóhoz jutni a lányt is.
szerintem minden kornak megvan a maga szerelme. :D
Szerintem tegyél neki célzásokat arra, hogy kedveled.dícsérd meg a haját..(ha kopasz akkor ne xd)
ha nem veszi a lapot akkor mondd ki egyszerűen:szeretlek!
nincs vesztenivalód :D
én egy 12 éves lány vagyok vagyis leszek idén.
ha nekem valaki szerelmet vallana akk nekem ami teccene az igy hangzana :
I love you!
hát XD ez h I love you.. na sztem ezt ne.. de sztem hiivdd el pl egy fagyira vagy sétálni. tök mind1
és akor mondhogy szeretlek azt vmi ilyesmi..
13/L
emberek. a fél válasz hülyeség. egy 12 éves gyerek szerintem igenis el tudja dönteni, hogy szerelmes-e, vagy sem. és amúgy sem az volt a kérdés, hogy "szerintetek lehetek 12 évesen szerelmes?"... a szeretet nem korhoz kötött ;)
-Nos visszatérve a témához.. szerintem próbáld meg úgy, hogy csak neki mondod, és ne mások előtt, hogy sokkal személyesebb legyen. Mondd meg neki tisztán. Ne habozz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!