Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondak egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondak egy lánynak, amikor szerelmet vallok? F/12

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 09:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De édesek vagytok. :)
2010. máj. 24. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
jajj ne izeljetek mar...valamikor ezt is elkell kezdeni.nem azt mondta h sexelni fognak, abban meg semmi rossz nincs ha jarnak! mondd neki h mit erzel stb stb az elottem levok jol leirtak:) nah sok sikert!
2010. máj. 24. 11:30
 13/20 anonim ***** válasza:

jah valamikor emgkell tanulni ezt is. ne 20 évesen sutáskodjon egy olyan nő előtt akivel lehet sokéves kapcsolata lehetne :D

hajrá mond el neki mit érzel mikor vele vagy és mit érzel amikor nélküle :D csak ne dumálj túl sokat, mert már "magyarázkodásnak" fog tűnni hagyd szóhoz jutni a lányt is.

2010. máj. 24. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:

szerintem minden kornak megvan a maga szerelme. :D

Szerintem tegyél neki célzásokat arra, hogy kedveled.dícsérd meg a haját..(ha kopasz akkor ne xd)

ha nem veszi a lapot akkor mondd ki egyszerűen:szeretlek!

nincs vesztenivalód :D

2010. máj. 24. 17:45
 15/20 anonim válasza:
0%

én egy 12 éves lány vagyok vagyis leszek idén.

ha nekem valaki szerelmet vallana akk nekem ami teccene az igy hangzana :

I love you!

2010. jún. 7. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:

hát XD ez h I love you.. na sztem ezt ne.. de sztem hiivdd el pl egy fagyira vagy sétálni. tök mind1

és akor mondhogy szeretlek azt vmi ilyesmi..

13/L

2010. jún. 9. 21:14
 17/20 anonim válasza:

emberek. a fél válasz hülyeség. egy 12 éves gyerek szerintem igenis el tudja dönteni, hogy szerelmes-e, vagy sem. és amúgy sem az volt a kérdés, hogy "szerintetek lehetek 12 évesen szerelmes?"... a szeretet nem korhoz kötött ;)

-Nos visszatérve a témához.. szerintem próbáld meg úgy, hogy csak neki mondod, és ne mások előtt, hogy sokkal személyesebb legyen. Mondd meg neki tisztán. Ne habozz ;)

2010. jún. 9. 21:32
 18/20 anonim ***** válasza:
A "fél válasz" reakciója arra enged következtetni, hogy azért is reagáltak így, mert maga a kérdés is jellemző. Mit kell mondani? hát amit érzel, kamuzások nélkül, nem olyan nehéz az.. mondd, hogy tetszik. ha attól félsz, hogy kiröhög, akkor kezdd valami kevésbé egyértelmável, pl csak hívd el valahova.
2010. jún. 9. 21:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Jól írták itt előttem.Hívd el fagyizni vagy valami ilyesmit.Nevettesd meg egy kicsit,dicsérd meg stb. Miután bemelegedtetek elmondhatod,hogy mit érzel aztán majd eldől,hogy ő mit gondol rólad:) Sok sikert 12/L
2010. jún. 10. 13:09
 20/20 anonim válasza:
Ez hülyeség ne halgass rájuk tegnap valtam szerelmet jòba vagy a lánnyal mert ha nem rohadtul nincs miért aggódnod oké ez lehet durván hangzik de ha csak taliztok mond a nevét pl:kinga ráérsz erre a lány mond és csak annyit kell mondani hogy szerelmes vagyok beléd oké majd irj nekem bejött egy 12 éves csajnál valami olyasmit mondott hogy belyön a lányoknak az òszinteség meg a bátorság meg a többi szarság 13/f
2013. nov. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!