Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismrekedéstől mennyi idő az amikor már szerelmet lehet vallani egy lánynak?
Én már az első talizásnál beleszerettem a lányba,de gondolom,ha már szóltam volna neki,hogy több aakrok lenni mint barát akkor megijedt volna.
Mennyi időnek kell eltelnie ?
Biztos, hogy nem vagy szerelmes, csak tetszik, vonzónak találod. Ne keverd össze az érzéseket.
Azt megmondhatod neki, hogy tetszik és meg akarod ismerni jobban, meg akarod ismerni milyen is valójában.
Ha ennyi után azt mondod neki, hogy szereted, semmi esélyed a továbbiakban.
A kérdésedre, hogy válaszoljak: akkor mondhatod neki, hogy szereted, ha lefeküdtetek, bármelyik nőnél szebbnek látod, csak őrá gondolsz minden szabad percedben és úgy érzed a csillagokat is lehoznád az égről érte.
Persze mindenki másképp éli meg a szerelmet, de én így. Hogy mennyi időnek kell eltelnie, hogy szerelmes légy az változó, de azt tanácsolom addig ne mondd, hogy szereted, amíg nem ismered igazán, ő is furcsállaná, ha ezzel előjössz miközben semmit se tudsz róla ("na itt egy újabb kétségbeesett, aki mindenáron nőt akar").
26F
másodikkal értek egyet.
akkor mondd, ha tényleg úgy gondolod. amit most érzel, az valószínűleg csak fellángolás, az izgalom, a lelkesedés. majd meglátod, ha minden jól megy, pár hét múlva tudni fogod miről van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!