Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolja vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja vagy csak hülyül?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, 9.esek vagyunk, tehát még 4 évem lesz vele. Sokat nevetünk, flörtölgetünk,de annyi pasiban csalódtam már, hogy paranoiás lettem. Nem vagyok elég biztos önmagamban, tényleg szerethet-e vagy csak a saját stílusa ilyen "hódítok ide-oda"?! Mit gondoltok az ilyen helyzetekről?? Segítsetek lécci! Tapasztalatokat is várok!

16/L

2010. máj. 23. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg sok pasival volt dolgod akkor tudnod kellene, hogy minden kapcsolatban benne van a szakítás lehetősége. Szerintem nincs akadálya hogy össze jöjjetek, vagy próbálkozz nála vagy valami ilyesmi....
2010. máj. 23. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
szia. ugyanebben a cipőben járok. vagy éppen járunk. és 9.esek vagyunk. először én sem jöttem rá, csak velem ilyen, vagy mindenkivel. de megfigyeltem a legfontosabb jeleket, ami alapján rájöttem, talán ez több mint barátság. :) ha van kedved, beszélgethetnénk, megoszthatnánk egymással a történéseket:) persze, ha van kedved. csak mert detto ugyanez!
2010. máj. 23. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne próbálkozz,mert ha össze is jöttök nagyon kicsi az esély h 4 évig együtt maradtok, és ha szakítatook utána nem lesz jó az ő képét nézni, főleg ha szerelmes vagy bele.
2010. máj. 23. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:

És ha mégis olyan típus? Nem tökmind1? Nekem volt középsuliban osztálytársnőm, akit már második végére letudott az összes olyan srác az osztályban, akikkel megvolt a kölcsönös vonzalom. Tehát majdnem az összes fiúval az osztályból, ami nem egy egyszerű, mikor 17 srác volt. (Nekem is megvolt, de valahogy nem járt át a győzelem érzete, mikor -asszem- 4.-ként átmentem rajta. Talán, ha meg lett volna az a dobogós hely... :DDD)

Na, míg nem az Ő példáját követed, addig nem kell félni.

20F

2010. máj. 23. 23:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az első válaszokat!

Igaziból én is gondoltam mind2 lehetőségre:S

Az eszem azt mondja, hogy ne mert az a 4év még szenvedés lesz:S

De a szívem azt, hogy igen is éljek a lehetőséggel és legyek boldog!!!

És köszönöm szépen, hogy egy fiú is őszinte választ adott:)! Így egy kicsit jobban látom a másik nem felől is a dolgot:P:)

2010. máj. 23. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!