Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek hogy történt és milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy történt és milyen volt az első csókja? Hány éves korotokban?

Figyelt kérdés
Kérhetek történeteket?!
2010. máj. 23. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy buliban volt és az egyik osztálytársam részegen lesmárolt. Ráadásul nem is tetszett nekem (meg szerintem neki sem én). Elég hülye helyzet volt, és cseppet sem volt romantikus.
2010. máj. 23. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ja és 16 voltam.
2010. máj. 23. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
12évesen.Első komolyabb barátnőm volt.A legjobb barátnője is akkor jött össze a pasijával amikor mi.Felelsz vagy merszeztünk és akkor.(2évig voltam együtt a csajjal) xDDD
2010. máj. 23. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Hiszitek vagy sem, 8 éves koromban a szomszéd lánnyal, kipróbáltuk, majd megint, megint, megint, megint :). Nem lett köztünk semmi, megállapodtunk, hogy csak próbálkozunk és kisegítjük a másikat. 21F
2010. máj. 23. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:

V ovis vtam. V már elsős:D

Már nemtom:D

2010. máj. 23. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:

hűha, ezek is biztos a komoly csókok lehettek.

egyébként még nem történt meg, de ha jók az érzéseim, napokon belül megfog :)

15/L

2010. máj. 23. 22:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Jó neked és szorítok hogy mel legyen!

Ám nincsenek romantikusabb sztorijaitok???

2010. máj. 23. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Hú az enyém nagyon szép emlék:)

A suliban kölcsönösen kinéztük magunknak egymást, én 14 voltam, a fiú 16. Sokat beszélgettünk, és kb. a 3. randin, amikor hazakísért, este, a házunk előtt csókolt meg:)

1,5 évig együtt voltunk, ő volt az első szerelmem és mindig boldogan gondolok vissza az eltöltött időre. Mivel a szerelem elmúlt, ezért megmaradt az egyik legjobb barátomnak :) Szerencsés vagyok szerintem:)

16L

2010. máj. 23. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:

az első barátommal, 15 évesen a dunaparton. semmi különös nem volt. akkor azthittem szeretem a fiút, de rá 3 hónapra szakítottam vele. a következő fiúval már sokkal sokkal jobb volt :)

16/L

2010. máj. 23. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Romantikus sztorira vágysz?Az enyém olyan volt mint a tündérmesékben ^^

Volt egy fiú akivel nyári táborban ismertük meg egymást,de akkor még semmi se volt,akkor még nem is tetszett.Később felvett msnre és nagyon sokat beszéltünk,a legjobb barátok lettünk.Én nagyon rövid idő alatt beleszerettem,csak hát 300km-re lakik tőlem,ezért nem tartottam esélyesnek a dolgot,bármennyire is szerettem,bár a lelkem mélyén reménykedtem benne.

Húsvét előtt két héttel vallotta be,hogy nagyon szerelmes belém.

Úgy hozta a sors,hogy a húsvéti szünetben egy külföldi kirándulásra mentünk és pont abba az irányba amerre ő lakik.

Akkor már mindketten tudtuk,hogy mit érez a másik és nagyon szerettük volna látni egymást,mert ugye annál rosszabb érzés nincs,mikor nem láthatod azt akit a legjobban szeretsz...

Anyuék meg csak úgy tudták,hogy legjobb barátok vagyunk.Sikerült rábeszélni anyuékat,hogy megálljunk ott.13óra volt hazafelé az út...Alig vártam,hogy odaérjünk ^^

Mikor átértünk a határon,rögtön hívtam,hogy nemsokára ott vagyunk,fél óra.Nagyon nagyon izgatott voltam,mert az egész "nyaralás" alatt csak a hazafelé utat vártam,hogy végre láthassam.Mivel az autópályán jöttünk nem volt csak egy kis lehajtó és ott meg egy parkoló.Mivel motorozik a szerelmem,ezért neki nem volt nehéz odajutnia.

Mikor odaértünk,láttam,hogy ott vár.Hát az volt az egyik legszebb pillanat az életemben =)

Kiszálltam a kocsiból,felpattantam a motorjába és elmentünk szüleim figyelő tekintete elől.

Mikor megálltunk akkor sem volt nyugtunk,ugyanis jött a rendőrkocsi...xĐ Leigazoltatta és kérdezte,hol van a bukósisakja.Felmutatta és mondták,hogy oké,mire megkérdezték,hogy és a kisasszonyé? Na erre nem tudtunk mit mondani,csak azt,hogy két perce szálltam ki a kocsiból egy 14 órás út után...A rendőr végigmért,ránk vigyorgott és mondta,hogy na jó,legyen egy szép napotok és elhajtott.

Hát akkor egymás nyakába ugrottunk és nem is akartam elengedni.Örökre ott akartam lenni vele...=)

Aztán leültünk a járdaszegélyre és megint átölelt =)

Pár nappal az utazás előtt valamiért megsértődtem viccből és azt mondtam neki nevetve,hogy utállak =P Mire ő azt válaszolta,hogy jó,menjek oda és mondjam meg neki személyesen,hogy utálom,mire én azt válaszolta,hogy oké. =)

Ahogy ott ültünk,eszembe jutott ez.Felé fordultam és nevetve mondtam neki,hogy:-Ja igen és utállak.

Mire ő azzal a huncut mosolyával rám mosolygott és mondta,hogy igen,tényleg?Amire nem tudtam válaszolni,mert megcsókolt...^^ Pontosan úgy,ahogy azt terveztem ^^

Lett volna alkalmam mással is csókolózni már rég,de úgy döntöttem kivárom azt,akit igazán szeretek.Hát,higyjétek el,megérte =)Annyira,de annyira boldog voltam =)

Még soha sem voltam ennyire szerelmes...<3

Aztán hozzábújtam és rájöttem,hogy soha de soha nem akarom,hogy vége legyen ennek az "álomnak"...^^

Aztán megcsókolt még párszor,de 15 percig lehettünk csak együtt,mert még 3 óra volt hazafelé...=(

Így hát el kellett búcsúznom tőle,amit még azelőtt megtettünk,mielőtt a szüleim megláthattak volna.A kocsinál már csak 3 puszi volt,mert fent akartuk tartani azt a látszatot,hogy "csak barátok" vagyunk...=Đ

Ennek már lassan 2 hónapja és azóta sem láttam.De mindennap beszélünk és így egy kicsit elviselhetőbb a hiánya...

Csak a nyarat várom,mert akkor láthatom,reményeim szerint =)

Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,csak jó volt újra belegondolni,hogy mi volt azon a napon =)

Hát nekem ez volt a lovestory a szőke herceggel fehér lovon,vagyis akarom mondani fekete motoron...^^

2010. máj. 24. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!