Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek meg a munkahelyemen egy lányt, ha tetszik?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb vállaltnál dolgozom és van egy lány, aki nagyon tetszik. Már sokszor vettem észre, hogy utánam néz stb., szóval talán nem vagyok neki közömbös. Viszont egyszerűen lehetetlen kettesben maradni vele és így nagyon nehéz oda mennem hozzá beszélgetni. Nincs valami ötletetek, hogyan tudnék vele beszélgetni egy kicsit vagy elhívni valahova? Az a baj, hogy amikor mások is vannak pl. a konyhában, akkor nem akarom megkérdezni tőle mindenki előtt.. :/2017. aug. 6. 17:05
1/11 anonim válasza:
Keresd meg valamelyik kozossegi oldalon es hivd el ott, vagy keresd meg a telefonszamat es hivd fel.
2/11 anonim válasza:
Meghívod egy kávéra,és kávézás közben randira hívod.Így kettesben is vagytok,meg ugye ha elmegy veled kávézni,az már egy pozitív jel.
3/11 anonim válasza:
Ha tudod a nevét,facebookon keress rá..
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom a nevét, de az szerintem elég gáz, ha először facen írok rá. Majd azt fogja hinni, hogy élőben nem merek oda menni :D
2017. aug. 6. 17:25
5/11 anonim válasza:
Odamész, megkérdezed, hogy beszélhetnétek-e négyszemközt pár percet, és megmondod neki, hogy szeretnél vele komolyabban megismerkedni, ezért meghívnád őt mondjuk egy kávéra, és munka után ráérne-e. Ha nem akarsz ennyire direkt módon közeledni, akkor csak simán beszélgess vele, hogy már többször láttad őt, neki mi a feladata, mióta dolgozik itt stb., aztán ha látod, hogy kölcsönös az érdeklődés, akkor jöhet az, amit az elején említettem.
6/11 anonim válasza:
Akkor inkabb keress kozos kollegat.
7/11 anonim válasza:
Voltam jó válaszok. Nekem is ez a problémám, én beszélgettem is vele többször, de akkor nem tűnik nyitottnak, máskor meg igen, biztos mert a munkára figyel.
8/11 A kérdező kommentje:
5. Ez tok jó csak attól felek hogy esetleg van barátja :D és akkor elég érdekes utána mert hat azon kívül h egy párszor "szemeztunk" meg más nem volt..
2017. aug. 6. 18:16
9/11 anonim válasza:
Oké, lehet, hogy van barátja, de ha értelmes nőről van szó, akkor valószínűleg intelligensen fogja tálalni az elutasítást is, ha meg nem értelmes, akkor nem is kell sajnálnod. Ha nem csinálsz semmit, akkor meg utána fogod emészteni magad, hogy miért nem próbáltad meg. Lehet, hogy egy esetleges elutasítás után kicsit ciki lesz, de két értelmes, felnőtt ember ezt tudja kezelni, engem is pattintottak már le, mégis jó viszonyban vagyunk az illetővel. Másrészt az sem jelentene semmit, ha esetleg lenne barátja, simán lehet így is akármi vele. Velem is simán eljön egy olyan lány, aki távkapcsolatban él, beszélgetünk, ölelgetjük és simogatjuk egymást, hülyéskedünk, úgyhogy még ha kapcsolatban is van valaki, az sem jelenti feltétlenül azt, hogy boldog, vagy hogy ne változhatna a helyzet.
10/11 anonim válasza:
Szerintem beszélgess vele többször élőben. Az sem baj, ha nem mindig van egyedül. Barátkozz vele is! Valószínű egy idő után már a nevét is megtudod, utána már a neten is írhatsz neki és elhívhatod valahová, ha személyesen végképp nem megy, illete ha egyedül sosincs és 0-8 órában lefoglalja a munkája, nincs egy szabad perce sem rád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!