Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lányok ti összejönnétek 40 fölötti
pasival vagy ez csak egy vágy?
Nekem ez annyira fura. 36 évesen csak egy 42 éves pasira mondtam azt, hogy őt bevállalnám. A tizenéves lányok miért erre vágynak? Annyi jóképű fiatal srác van. Mondjuk ők is az idősebb nőkre hajtanak.
2018. jún. 28. 10:10
Ezt én sem értettem sosem. :)
Tudom, hogy a racionalitást szépen felülírja az érzelem, nem kell a szomszédba mennem nekem sem ilyen téren. :)))
DE! Ha tényleg csak egyszer gondolná végig tényszerűen a lány, hogy mire ő belefut a 30/40-es korosztályba, ahol még bőven vonzó tud lenni, ha jól tartja magát (sőt!), akkor a kiszemelt férfi már mennyi is lesz?
Csak ennyi. :)
Én mindég azt mondom, hogy 10 év sacc/ elmegy, de több már tényleg csak egyre jobban tönkreteszi a kompatibilitást kettőjük között. Igen van ellenpélda ismerősi körben is, valóban, de ez is ritka.
39F
2018. jún. 28. 10:36
Én 17 vagyok, de pl Mark Harmonnal (NCIS Gibbs ügynök) tuti összejönnék.
2018. júl. 8. 07:31
Utolsó vagyok. Leginkább a személyisége miatt, persze külsőre is jól néz ki, de nem ez a legfontosabb. Engem az ilyen típusú ember bírna csak "kordában" tartani.
2018. júl. 8. 16:12
Szerintem náluk csak fantázia sikon jelenik meg jobban gyakorlatban bedig ritka !!
2018. júl. 31. 17:05
Hat igen... Nehezen all mar fel, mi? :DD Ilyenkor jon ez, hogy az impotens papa azzal nyugtatja magat, hogy csak a mama hizott el, azert nem jon ossze, de egy szep novel bezzeg... :DD
Annyira szanalmas vagy!
2018. júl. 31. 17:50
Leginkább az számít milyen a külsőd. Én 40 felett vagyok, de külsőre 30-32-nek néz mindenki. 20 évesen teljesen esélytelen volt csajoznom... viszont most meg szinte csak a huszonéves lányok jönnek. Az előnyöm meg az, hogy megvan mindenem, ráadásul én még a normális kategóriához tartozom. Nem nagyképűségből mondom, de érzem hogy felnéznek rám, de a szó jó értelmében. Még annyit, hogy nem ribizlikről van szó.
2018. okt. 20. 11:16
Szívesen összejönnék ilyen lánnyal.. !
2018. dec. 6. 12:15
Nem.
Nekem már a 30 is sok.
2019. jan. 10. 10:56
Én a 40 felettieket is szeretem.
2020. aug. 11. 18:34
Kapcsolódó kérdések: