Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lányok ti összejönnétek 40 fölötti pasival vagy ez csak egy vágy?
Sziasztok.
Jómagam 50esekkel randizok, veluk kapcsolatot isbel tudok kepzelni. Idosebbel max csak baratsag extrakkal.
18/L
Álljunk már meg egy szóra! Itt komolyan az a kérdés, hogy meg-e dughatsz egy fiatal lányt úgy, hogy közben nem lesz lelkiismeret furdalásod?
Komoly kapcsolatra esélytelen, ez a korosztály, és a 40-es között hatalmas a generációs szakadék. És gyakran még idegesítőek is.
Te meg kérdező, nőjj fel a nőkhöz! Bár gyanítom valami defekted van, ha a fiatal nemzedékből választanál, nem a korban hozzád illő tapasztalt nőkből.
31/F
Az életkor egy dolog, de ha valaki ilyen tök, hogy így kérdezzen....
Láttam már ilyet: "kövér nők, mit szólnátok.."
Egy kapcsolatot komplexusos személyiségre építeni? Setét vagy ecsém. Ha annyira odavagy a tinkért, menjél prostikhoz.
Ezt sosem értettem,mi jó ebben...
40-es nő vagyok,de a korombeli férfiakat idősnek tartom magamhoz.Legalàbbis külsejét tekintve.Mert sajnos egyébként nagyrészük épp olyan komolytalan és megbízhatatlan,mint némely fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!