Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem vagyok senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem vagyok senkinek fontos, nekem mért nem lehet párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Tudom elég rinyáló a kérdést, de egyszerűen nem értem, akárhányszor akármennyire is jól megvagyunk valakivel egyszerűen csak lelép: közli, hogy van más stb. még az első két hónapba. Pedig közbe sokan dicsérnek ezzel-azzal, még csak az sem, hogy borzalmasan festenék vagy nem lenne eszem....(ezt nem beképzeltségből mondom, nyilván nekem is vannak hibáim, de azt látom, hogy csomó hasonló lány talált olyan férfit, akinek fontos) Folyton mondták, hogy egyszer majd megtalálom azt az embert aki szeret a sok csalódás, csak próbálkozzak....

De itt álok már a 30-hoz közel, százezer visszautasítás után és nincs sikerem akármit csinálok. Van még valaki hasonló helyzet? (Nem arra az esetre gondolok, amikor el se jönnek veled randizni)

2017. aug. 5. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Hm. Véletlenül nem az az oka, hogy olyan magasra tetted a lécet, hogy a Mr. Tökéletesen kívűl senki nem tudja (és nem is akarja) megugrani?

Mert úgy valóban nehéz lesz...

2017. aug. 5. 23:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerinted kivel találkozgattam, ha senki se tudta meglépni?
2017. aug. 5. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudhatom. Lehet, hogy a pasi küldött egy Shutterstockról lecsórt kamuképet "magáról", vagy akármi...
2017. aug. 6. 00:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Én azt az elég igazságtalan dolgot vettem észre, hogy ha nagyon mutatod, hogy érdekel a másik és szeretnél vele kapcsolatot, akkor lelép. Amint úgy élsz, mint ha mindegy lenne, van-e valaki, vagy hogy viszontszeret-e, akit te szeretsz, akkor hirtelen futni kezd utánad. Az udvarlásom sosem érdekelt senkit, de mikor közönyös lettem, mert belefáradtam a hiábavaló közeledésbe, akkor lettem hirtelen vonzó. Ez nem fair, de tapasztalat.

Nyilván az ember vágyik társra, de nekem feltűnt, hogy amikor úgy érzem, ahogy te: "nincs sikerem, akármit csinálok", akkor tojnak a fejemre, amint "nem csinálok semmit", csak úgy vagyok, egyből érdekessé válok.

2017. aug. 6. 06:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Van vmi ebben az erolkodes dologban
2017. aug. 6. 09:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem, ezt többen is írtátok....
2017. aug. 6. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!