Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire volt jogos ez a reakcio reszerol? Mikozben tudta?

Figyelt kérdés

Rovid leszek.

A tegnapi nap folyaman talalkoztam egy sraccal, akit egy internetes tarskereson ismertem meg. Ahogy kozeledett felem meglatta a cigit a kezembe es csak ennyit mondott "hat ez k**rva jo, te most dohanyzol?" Mondtam neki, ahogy latod igen, de ez fel volt tuntetve a profilomon es egyszer kerdeztel is rola. Erre csak annyit valaszolt, hogy "Kar, de nekem nem kell egy budos bagos, aki kepes ragyujtani randi elott" es ezzel elviharzott.

Tokre nem ertettem. Hisz tudta, hogy dohanyzok, ha ot eleve ennyire zavarta miert kezdett el velem beszelgetni es randizni?

Persze nekem semmi bajom sincs azzal, hogy ha egy nem dohanyzo nem szeretne egy dohanyzoval lenni. (Bar az exeim sem cigiztek).De oltari nagy bunkosagnak ereztem, ahogy velem viselkedett, foleg hogy en tenyleg a kulturalt dohanyosok koret gyarapitom. Nem fujom ra senkire a fustot, megkerdezem elotte ha vkit zavar, akkor nyilvan nem gyujtok ra. Ha elmegy elottem egy gyermek vagy gyermekes anyuka akkor se kezdek pofekelni es altalaban a kukaban landol a csikk is.

N

2017. aug. 5. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

De nagyon ritka aki napi 3-4 szálat szív. Gyakoribb a "mindent vagy semmit"... Nagyapám meg egyik haverom akik tényleg napi 1-2 szálnál megálltak, de majdnem mindenki borul a paci másik oldalára. Sokan észre se veszik...

2017. aug. 5. 11:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Lehet en vagyok helikopter, de akkor meg nem ismerkedek olyan novel aki cigizik. O elotte egyszer sem tett megjegyzest ra, ebbol azt szurtem le, hogy nem zavarja. + Ideges is voltam, direkt 15 perccel elobb erkeztem a randira, aztan o is inkabb biztosra ment az idot illetoen. Sz*rul jott ki, meg nem is.

De en szeretek cigizni, lehet hulyenek, budosnek, igenytelennek nezni.

2017. aug. 5. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Én is utálom a bagót, a közelébe nem megyek olyannak, aki cigizik...... de ha előre tudom, akkor nem kérek randit és nem háborgok ott, hanem eleve lemondok az illetőről.

A pasi egy gyökér volt. :D

2017. aug. 5. 12:14
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
#8-as, ismerjük egymást? Vagy miből gondolod, hogy én keresztesháborút folytatok?
2017. aug. 5. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Az illető jó nagy paraszt...ennyi.Felejtsd is el.
2017. aug. 5. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem az első eset ahol majdnem ugyanezekkel a szavakkal agitálsz az online ismerkedés ellen.

2017. aug. 5. 12:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálam is kizáró ok lenne, de azért vannak fokozatok. Szoktam járni milongákra(tangó) és ott elég közel vagyunk egymáshoz a partnerrel, és akin egy picit is érzem a dohány vagy füst szagot annak a közelébe sem egyek. De van olyan Nő akin viszont nem érzem,pedig állítása szerint 8-10 szálat elszív naponta, de se a ruháján, se a leheletén nem venném észre.

Mondjuk ha együttélésről lenne szó nálam kizáró ok lenne, egyszer megcsókoltam egy dohányos Nőt, de soha többet.

Elég faragatlan módon adta elő a mondókáját, ezt lehetett volna tapintatosabban is kezelni.

40F

2017. aug. 5. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Szimplán nem akart számonkérni, hogy miért nem felel meg a külalakod a leírásnak, miért nem hasonlítasz a képedre, nem akart megsérteni, stb.

Ráfogta, hogy dohányzol és azért nem, így nincsen sírás, dráma és magyarázkodás!

2017. aug. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!