Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak kozt is van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak kozt is van olyan, aki a no penzere hajt, es elvarja, hogy haz, auto legyen, mikozben o otthon lakik?

Figyelt kérdés
Torteneteket varok :)
2016. okt. 8. 12:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

De van ám!

Válás után belefutottam ilyenbe. Azzal nyitott, hogy hozzám költözik (rögtön és azonnal,) és majd keres munkát. Mert hogy nálunk van munka, náluk meg nincs. 10 km-re lakik tőlem.

De több ilyen pasi is volt, aki igen lelkes lett, mikor kiderült, hogy a ház az enyém, és el tudom tartani a gyerekeket gond nélkül. Már nem is volt gond.

2016. okt. 8. 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:
17%

A saját környezetemben láttam példát ilyen igényekre, de közülük senki nem tudta sikeresen végrehajtani ezt a projektet.

Vélhetően azért, mert külsőre nem tartoztak a férfiak felső egy ezrelékébe, akinek egyáltalán van esélye ilyenre.

2016. okt. 8. 12:49
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Igen, létezik. De nyilvánvalóan tizedannyi, mint fordítva.

Ráadásul sokszor főleg idősebb férfiak formájában, akik nem sokat értek el saját maguktól az életben mondjuk 35 éves korukra vagy utána. (Ehhez képest aki nők pénzre hajtanak, azok inkább fiatalok.)

2016. okt. 8. 12:52
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
Nincs. Én sem azért vagyok 6 éve segélyen, hogy eltartson a párom, vegyen nekem autót, stb. Egyszerűen, arról van szó, hosszú órákra nem akarom üresen hagyni a házat, mivel a nejem két munkahelyen dolgozik, ő nem tud itthon maradni.
2016. okt. 8. 12:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Van àm! Nem is egy ilyen pasast ismerek.
2016. okt. 8. 13:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 :D :D :D
2016. okt. 8. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát van.

A mai napig nem tudom hova tenni az esetet. Első és egyben utolsó randin történt. Elmondta, hogy most visszaköltözött az anyjához mert drága volt neki az albérlet. Megkérdezte, hogy én saját lakásban lakom-e. A válaszom után jött a kérdés, hogy majd mikor költözhet hozzám. WTF????

Második eset. Netes beszélgetés. Soha nem is találkoztunk, de kifejti, ha összejövünk, akkor én eladom a lakásom és befektetem a felújítás alatt lévő vidéki(!) házába :D

2016. okt. 8. 13:22
 8/14 anonim ***** válasza:
29%

én is ilyen vagyok.. elvárom a saját házat, meg kocsit miközben én otthon élek a szüleimmel.

A gond ott kezdődik, hogy amelyik lánynak ez megvan, az engem nem vesz emberszámba.

Feldughatom magamnak férfiként az elvárásaimat.

2016. okt. 8. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyen gyökeret. A nőknek nagyon bejön kinézetre (bár szerintem inkább egy gülüszemű bakvarangyra hasonlít), mindemellett istenkomplexusos, nárcisztikus vonásokkal rendelkezik. A legutolsó születésnapja előtt kirakott magáról egy bejegyzést FB-ra, miszerint hamarosan születésnapja lesz és reméli, hogy nagyon sok nő fogja őt meghívni a buliban egy italra. Hát majd' hanyatt dobtam magam a székemben a röhögéstől. A nők nagyon vicces pasasnak tartják, pedig ismerem annyira, hogy tudjam, ő csak egy alattomos, kétszínű, önelégült érdekember. És más téren, durvább dolgokkal is le tudja húzni a nőket, nemcsak piával.
2016. okt. 8. 13:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Ejj de sok ilyet láttam :D

A csávónak még sikerült is feleségül vennie a nála 40 évvel idősebb menő üzletasszonyt, tényleg nagyon jó üzleti érzéke volt a nőnek, nem véletlen volt tele pénzzel. Aztán szegény elhunyt és persze a csávó tönkretette az egészet. Neki nem volt hozzá esze, pedig nyugodtan megtanulhatta volna. Most a csőd szélén van.

2016. okt. 8. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!