Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak kozt is van olyan, aki a no penzere hajt, es elvarja, hogy haz, auto legyen, mikozben o otthon lakik?
Évekkel ezelőtt nem volt párom de randiztam párszor. 3 érdekes fickóba is belefutottam. 21-28 év közöttiek.
(én albérletben laktam)
Első jelölt anyukával (aki randink alatt egyébként rendszeresen hívogatta,hogy mikor megy már haza??), majd alig 1 hét ismeretség után a srác már tervezgette,hogy hova is kellene kerülnie a cuccainak az én "lakásomban".
Második jelölt szintén szülőkkel élt, és munkanélküli volt, de nagyon szeretett volna beköltözni rövidke ismeretség után.
A harmadik delikvensnek bizonytalan volt a lakhatása, amikor még nem is találkoztunk csak telefonálgattunk elővezette,h akkor majd nekem hitelt kellene felvennem a közös lakásra xD
Egyik sem lett befutó, de leginkább azért,mert egyéb problémák is voltak velük. A lakás kérdés csak pluszban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!