Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire volt jogos ez a reakcio reszerol? Mikozben tudta?
Rovid leszek.
A tegnapi nap folyaman talalkoztam egy sraccal, akit egy internetes tarskereson ismertem meg. Ahogy kozeledett felem meglatta a cigit a kezembe es csak ennyit mondott "hat ez k**rva jo, te most dohanyzol?" Mondtam neki, ahogy latod igen, de ez fel volt tuntetve a profilomon es egyszer kerdeztel is rola. Erre csak annyit valaszolt, hogy "Kar, de nekem nem kell egy budos bagos, aki kepes ragyujtani randi elott" es ezzel elviharzott.
Tokre nem ertettem. Hisz tudta, hogy dohanyzok, ha ot eleve ennyire zavarta miert kezdett el velem beszelgetni es randizni?
Persze nekem semmi bajom sincs azzal, hogy ha egy nem dohanyzo nem szeretne egy dohanyzoval lenni. (Bar az exeim sem cigiztek).De oltari nagy bunkosagnak ereztem, ahogy velem viselkedett, foleg hogy en tenyleg a kulturalt dohanyosok koret gyarapitom. Nem fujom ra senkire a fustot, megkerdezem elotte ha vkit zavar, akkor nyilvan nem gyujtok ra. Ha elmegy elottem egy gyermek vagy gyermekes anyuka akkor se kezdek pofekelni es altalaban a kukaban landol a csikk is.
N
Mindennél fontosabb a Szent Cigi. Az egészségért!
Bunkó volt ő is, de elég siralmas, hogy 2017-ben még van aki mindig abban a kis szar bűzrúdban találja meg a napi eufóriát.
Nem unod még ezt a keresztesháborút az online ismerkedés ellen?
A +kávé növeli az esély arányát,hogy egy mosolyt is megejtsek egy nő irányában.
Szeretem ha egy nő élvezetből kényezteti magát a földi természet adta finomságokkal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!