Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt kijelenthetjük, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt kijelenthetjük, hogy amelyik férfinek 30 éves korára nincs saját háza és autója az egy vesztes?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 18:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Azt jelentesz ki amit akarsz, a világ nagy részét ez egy cseppet sem érdekli. Én sem fogom ettől vesztesnek érezni magam.
2017. aug. 4. 19:54
 12/26 anonim ***** válasza:

A mai àrak mellett nem gàz.

Azt azért pozitîvnak vélem ha kûlôn lakik és van autoja ,de nem elvàràs.

Énis albérletbe vagyok ,nem tudok és nem is akarok sajàt lakàst v hàzat venni. Nàlunk egy egyszobàs panel is kb 12milla.

Autom van.

N25

2017. aug. 4. 20:23
 13/26 anonim ***** válasza:

Nyolcasnak igaza van, bármit ki lehet jelenteni.

Például azt, h aki ilyen kérdést tesz fel, hát, az nem megfelelő referenciaszemélyeket választott. Nincs elég tapasztalata és/vagy esze ahhoz, h önálló véleménye legyen. Esteleg valami önigazolás-félét keres, mert nincs barátnője? Ja, nem, ez kérdés, nem kijelentés.

2017. aug. 4. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:

1-2 nő ezt állítja! Lefogadom hogy mind a kettőnek van biztos állása, magas keresete, családja, szerető férje, autója és háza is. Ja és 20-25 év körüli... :/

Nem érzem magam vesztesnek. Igaz még a szüleimmel lakom, amíg meg nem találom az igazit, akivel összeköltözhetnék. Van viszont saját új! autóm, amire évek alatt spóroltam, közel 10 éves fix munkaviszonyom, fix munkám.

29f

2017. aug. 4. 21:09
 15/26 A kérdező kommentje:
14-es Eltaláltad!
2017. aug. 4. 21:15
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem, főleg, hogy mostanában nagyon felszaladtak a lakásárak. Elég, ha a szándék megvan saját lakásra, vagy a leendő pároddal közös lakásra, és teszel is félre, hogy előbb-utóbb elérd a célt, tehát legyen terv. Én 10 évig gyűjtöttem, addig meghúztam magam a szüleimnél, és szerencsésen megúsztam a nagy áremelkedést, nem sokkal előtte vettem lakást. Azért most nehezebb dolgom lenne.
2017. aug. 4. 21:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Vagy legalább jusson el egy bérelt lakásig és egy jogsiig.Nekem 30 felett nem lenne
2017. aug. 4. 21:22
 18/26 anonim ***** válasza:
pálya,ha se jogsi és mamahotelezik.Valszeg nem egymást keresnénk.
2017. aug. 4. 21:22
 19/26 anonim ***** válasza:

milyen szépen reagált a saját 14-es hozzászólására :D

Saját autó, 10 év munkaviszony :D

Inkább 10 éves iszonyod van.

2017. aug. 4. 21:35
 20/26 A kérdező kommentje:
Ugye milyen szépen reagálok :D
2017. aug. 4. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!