Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet abból következtetni, ha egy fiúnak ilyen a
facebookjan?
Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy fiúval egy összejövetelen, nagyon megtetszett és úgy láttam, én is neki. Bejelöltem facebookon és a profilja elég érdekes. Nagyon ritkán tesz ki utoljára több mint egy éve rakott ki. Viszont a képek nagyrészt utazós képek, kb. a fél világot bejárta, több olyan távoli kontinens távoli országában volt, amiről én csak álmodom, hogy eljutok.
Bejegyzései, megosztásai egyáltalán nincsenek, sőt be van állítva, hogy egyáltalán nem is lehet az üzenőfalára írni.
Én ugyan lány vagyok, de nem osztok meg kb semmit. Nem látom értelmét. Ha valamit meg akarok mutatni a barátaimnak elküldöm nekik privátban. Olyan ritkán van hogy valamiről úgy gondolom, hogy az összes ismerősömnek látnia kell. Profilképet is nagyon ritkán cserélek, a borítóképem vagy mim három éve ugyanaz és nem is szándékozom lecserélni:D Annak se nagyon látom értelmét, hogy folyton cserélgessem. Még utazós képeket se töltök fel, pedig én is jártam "egzotikus" helyeken, majdnem az összes kontinensen voltam már. Ismerkedésnél nincs nálam hátrányban valaki aki még nem utazott mindenfelé, az van maximum hátrányban aki teljesen elzárkózik attól, hogy valaha is akár két várossal odébb menjen, vagy repülőre száljon. Persze lehet nála hátrány, csak arra akartam rávilágítani, hogy egyáltalán nem biztos. Azt meg végképp nem értem miért a facebookos aktivitása alapján szűrsz le következtetéseket:D Vannak olyan ismerőseim, akik folyton mindent megosztogatnak, olyanok is akik néha szoktak, meg olyanok is akik kb soha és nem látok semmilyen összefüggést a személyiségük és a facebookos szokásaik közt. Szóval ebből nem sok mindent lehet levonni.
2017. aug. 3. 22:33
12/17 anonim válasza:
A fejedben sötétség lakozik, az biztos..
2017. aug. 3. 23:07
13/17 anonim válasza:
rólam szó szerint nincs fent semmi facebookon, még kép se. csak beszélgetésre használom.
ettől még nem vagyok megközelíthetetlen meg semmi. egyszerűen nem érdekel hogy feltegyek magamról dolgokat. úgyse érdekel igazából senkit kb. :D én pl senkinél nem nézem meg, hogy mit osztott meg.
2017. aug. 3. 23:08
14/17 anonim válasza:
Nekem szimpi.
2017. aug. 4. 03:00
15/17 anonim válasza:
Egy egész napba telt, mire visszaigazolt? Én van, hogy észre se veszem, ha valaki bejelölt ismerősnek. Én nem vagyok a facebook ellen, vannak okos dolgai, hasznosnak is találom, meg vicces néha megosztogatni ezt-azt, de kételkedni valakiben azért, mert kevés bejegyzése van, meg egy nap után igazolt vissza, maximum 15 évesen elfogadható. Minden más esetben hülyepcsa vagy.
2017. aug. 4. 08:09
16/17 anonim válasza:
Arra hogy van magánelete! Gondolom nem akarja mutogatni. En is ilyen vagyok, masfel eve ugyanaz a profilkepem, felevente 2x ha posztolok. Minek? Most azer a 10 like-er? Akivel tartom a kapcsolatot, az ugy is tudja mit csinalok, hogy erzem magam. Amugy is az a rengeteg fa*sag amit posztolnak nap mint nap..hanyinger...
2017. aug. 4. 08:46
17/17 anonim válasza:
Hát, valahogy ma is kiposztolhattam volna a világnak, hogy mekkorát szrtam reggel a kávé után, de valahogy én nem érzem szükségét ilyesmiknek. A képek java ami rólam van, azokat se én tettem ki, meg ilyenek...
És úúúú... egy nap volt, míg visszajelölt? Hát nincs éjjel-nappal a Facebookon??? Hú, hát ez tényleg... milyen már... meg... ááááááááááá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!