Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet abból következtetni, ha egy fiúnak ilyen a facebookjan?
Nemrég találkoztam egy fiúval egy összejövetelen, nagyon megtetszett és úgy láttam, én is neki. Bejelöltem facebookon és a profilja elég érdekes. Nagyon ritkán tesz ki utoljára több mint egy éve rakott ki. Viszont a képek nagyrészt utazós képek, kb. a fél világot bejárta, több olyan távoli kontinens távoli országában volt, amiről én csak álmodom, hogy eljutok.
Bejegyzései, megosztásai egyáltalán nincsenek, sőt be van állítva, hogy egyáltalán nem is lehet az üzenőfalára írni.
Csak nem tudom, mi az oka, hogy ennyire nem oszt meg semmit. Olyan megközelíthetetlennek tűnik, beletelt egy napba mire egyáltalán visszaigazolt.
Az utazós képekkel kapcsolatban meg az jutott eszembe, hogy nem tudom mennyire illünk össze ha én például még alig utaztam bárhová is. Nem tudom, hogy van e egyáltalán esélyem nála.
Tipikus, nektek segít valaki, hogy ilyen elcseszettek legyetek, vagy önállóan tévedtek ilyen útra?
Van egy rendezvény, megtetszik ott neked valaki, és ahelyett, hogy ott próbálnál valamit lezsírozni ha már kislány létedre ennyire rámenős vagy, inkább facebook-on bejelölöd és utána még el is kezded ekézni, hogy hát miért ilyen sivár a facebook-ja.
Te amúgy néha elgondolkodsz az életeden vagy eddig is így élted és bejött?
Az én esetemben a nyilvános facebook oldalamon gyakorlatilag nem tudsz meg rólam semmit, mivel be van állítva, hogy egy olyan személy aki nem az ismerősöm ne lásson, tudjon meg rólam semmilyen információt.
Az ismerőseim esetében is le van tiltva elég sok minden, gyakorlatilag, csak a névjegyemen lévő pár konformáció látszik számukra is és ez így van jól.Azt sem kell tudniuk, hogy hány ismerőssel rendelkezem vagy kiket követek.
Általában ha egy random személy mégis bejelöl és én nem ismerem, nem találkoztam vele, nem beszéltem még vele, akkor már utasítom is el a felkérést.
Mondjuk nálam a hírfolyam esetében is le van tiltva az ismerőseim több mint fele.
Képet magamról nem szoktam feltölteni és szintén csak néha posztolok ezt-azt, havi szinten 10 poszt kb.
Ha valaki meg akar ismerni, akkor majd intézze azt személyesen, én sem szoktam bejelölni senkit facen.
Basszus nem lehetsz ilyen nyomi, ne haragudj!
Egy nap mire visszaigazol?! ÚR ISTEN! MÉG ILYET!
És nem oszt meg naponta semmit?! VAN SAJÁT ÉLETE ÉS NEM A FACEN ÉLI?! HALLATLAN!
Na, menj haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!