Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első találkozóra strand? Jó ötlet?
Ennyire sötét nőt!
A 69%-os volt az első, aki azt írta, hogy jó ötlet a strand.
De kardoskodsz ellene kézzel lábbal, meg hozol fel olyan érveket ami baromság.
Hogy strandon nem lehet megismerni egymást stb.
Most akkor saját magadnak mondasz ellent!
Találd már ki, hogy mit akarsz!
1. Én voltam az első, aki díjazta ezt a randiötletet, szerintem jó.
2. Jó dolog, hogy meglátja egymást a két ember (a te általad leírtnál, nekem sokkal jobb alakom van, de semmi baj :D), így már jobban meg is látszik ebben is, hogy bejövünk-e a másiknak.
3. Te írtál ilyen ökörségeket, hogy strandon nem lehet beszélgetni, megismerni egymást! Most meg azt írod, hogy ott volt randid.
Döntsd már el, hogy mit akarsz, legalább saját magadnak ne mondj ellent.
Nevetségesen hülye vagy!
"Most meg azt írod, hogy ott volt randid. "
Ja, fél év után :D akkor már elég jól ismertem a páromat. :D
Értelmes érvet még mindig nem tudtatok felhozni, hogy miért ne lehetne, egy első randit strandra szervezni.
Dobálóztok, személyeskedtek, de értelmes érvet nem hoztatok fel.
Attól, hogy egyikőtök szégyenlős, a másik még strandra sem szeret járni, mert inkább beül egy könyvvel egy fa alá, a másik szerint "lehetetlen" strandon beszélgetni, attól másnak sikerülhet igazán jól és lehet élvezni egy strandon töltött első randit. (Strand alatt, nem csak egy zsúfolt, hajdúszoboszlói/budapesti/balatoni csúcsidőben tömött strandra lehet gondolni.)
Jöttök a butábbnál-butább kifogásokkal, de értelmes érvet még egyikőtök sem mondott ellene.
Miért lenne az r**bancsági faktor, hogy egy strandon bikinire vetkőzöl?
Szerintem az, inkább mutatja, hogy egy kávézóban vagy az utcán, kinn van a melled vagy a segged, ami még egy leggingsben is kifolyik (kinek nem inge, ne vegye magára) ami viszont, tényleg nem oda való, ellenben egy strandon, ahol normális, hogy bikiniben vagy. (No mindegy...erre is biztos fel tudtok hozni egy rettentően " okos érvet" :P) Egy étteremben/utcán, viszont, tényleg nem nagyon kíváncsi a partnereden kívül senki, a részeidre. :P
Az meg, a ti naivságotokat tükrözi, hogy azt hiszitek, hogy attól, hogy egy pasi (főleg, ha az a szándéka) egy étterembe/bowlingozni/túrázni vitt az első-két vagy X randin, nem csak megfektetni akar. ;)
Ezt, ugyanúgy ki tudod ismerni egy strandon, egy kávézóban, vagy egy cukiban, már, ha képes vagy rá. Van aki, már az első randin is szeret aktívabb randit szervezni, nem egy sablonos kávézgatást, mert olyan a stílusa, vagy szeret pörögni. Az első randikban szerintem, így inkább meg lehet ismerni a másikat, mint feszengve beülni egy kávézóba.
De ezt is, mindenki szíve szerint csinálja. Nincs két egyforma ember, mindenki mást szeret.
Aki r**banc, szégyenlős, gátlásos, merev vagy laza vagy normális nő az a 1. randin is az, aki nem, az a 10. randin sem az. Aki már az első randin le akar feküdni a másikkal, az ugyanúgy megteheti egy strand után, mint egy kávézó után is. :)
Ugyanígy, a tested... ha az, az első randin is szép/kövér/striás vagy pattanásos vagy a 10. randin is leszel, nyugi :D. Egy férfii/nő még bőven akkor is ki tud ábrándulni a partneréből.
Szóval, itt az igazi kérdés az volt, hogy egyesek szerint, jó ötlet-e a strand első randin, vagy nem?
A válasz, egyesek szerint jó, mások szerint, nem. Ha meg többesben mentek, akkor még duplán jó is lehet.
A többi már csak a kérdezőn/ a többi emberen múlik.
Senki nem akart senkit rábeszélni, de attól még, hogy ti nem tartjátok jó ötletnek, felesleges ilyen hülye érvekkel előjönni, aminek semmi tapasztalati háttere nincs.
Sem én, sem a 69%-os nem mondta, hogy kötelező nektek vagy bárkinek strandra mennie az első randin. Szerintünk jó ötlet, mert volt már benne részünk, szerintetek meg nem. Elfogadtuk.
(Bőven kiveséztük... de ennyire buta érveket és logikátlan hozzáállást még életemben nem olvastam, de még a férjem sem. Tehát, köszi a vidám estét :D!)
Kedves 25.-ös,
Attól, hogy számodra egy érv nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy az nem értelmes. Én írtam, hogy nem szeretnék feszengeni amiatt, hogy hol van hurkám, pattanásom..stb. Számomra ez egy értelmes érv, ismerem a körülöttem élő nőket és tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Ettől természetesen elfogadom, hogy nem mindenki ilyen és soha nem illetnék senkit semmiféle jelzővel, azért mert máshogy gondolkodik. Kérlek te se általánosíts, mert én pl sehol sem személyeskedtem és egyáltlaán nem légből kapott, értelmetlen érvekkel dobálóztam. Sajnos a mai világban sokan elégedetlenek a testükkel. Egy első randi azt gondolom akkor alakul jól, ha mindenki feszengés nélkül önmagát tudja adni. Szerintem nem vagyok egyedül, azzal, hogy ez nekem nem menne bikiniben. Persze felnőttek vagyunk és nyilván előbb-utóbb úgyis kiderülnek a testi hibák is, de azt gondolom mindenki könnybben elfogadja ezeket, ha előbb már kiderül, hogy pl mennyir ejól eltudunk beszélgetni. Talán egyedül vagyok ezzel, hiúság részemről, de én biztosan jobban elfogadom, hogy a másiknak mondjuk (az érzékletesség kedvéért sarkallatos példát hozok) tiszta pattanás a háta, ha egyébként tök jól tudunk beszélgetni, mintha még smemit nem tudok róla és egyből ezzel szembesülök. Az valahogy rányomja a bélyegét a dologra. Nekem ez a bővebben kifejtett véleményem, de persze, ha valaki nem fogad el más véleményt csak a sajátját, annak mindegy mit írok. remélem kedves 25-ös hozászóló elolvasod ezt és megpróbálsz egy kicsit beleérezni más személy gondolat menetébe is. Természetesen lehet jó egy első randi a strandon, biztos sokaknak bejön, de mi van, ah épp egy olyna típusú emberrel találkozol, mint én vagyok, akkor annál nem jönne be. Egész egyszerűen ez egy kockázatos játék. Elsülhet rosszul. Akkor már nem egyszerűbb egy biztonsági terepet választani elsőre és második randira bevállalni a strandot?
Bocs, de én is közbeszólnék.
A nem értelmes érv alatt, azt értem (legalábbis én), hogy egy strandon nem lehet beszélgetni, nem lehet megismerni egymást. Vagy valaki felhozta, hogy nem akarja a túlsúlyát mutogatni. Szerintem, ha valaki túlsúlyos, pattanásos, vagy bármi gondja van magával, az egy átlagos napon is érződik/látszódik, legyen rajta bármi.
Nem mondtam, hogy nem fogadom el és senki nem mondta ezt, csak nem értünk egyet vele, mint te velünk ;) Ez így van rendjén! Nem vagyunk egyformák! Szerencsére, unalmas is lenne a világ, nem? :D
Te meg a strandos randit tartod hülyeségnek. Rendben! ;)
Nincs két egyforma vélemény, de ugyanúgy, mint neked és nekem, meg a többi X embernek, jogunk van véleményt mondani.
Sőt még a te, vagy az én véleményemet is tarthatja valaki hülyeségnek, vagy pont egyetérthetünk. Erre még kis kezecskék is szolgálnak az oldalon. ;)
Meg nem feltétlenül értek egyet, azzal a kijelentéseddel sem, (nem is kell egyetértenünk, csak elfogadni a másik véleményét és el is fogadom, de leírom, hogy én, hogyan látom), hogy attól, hogy én mondjuk jól elbeszélgetek X-el, szimpatikus, talán valami kezd is kialakulni, de egyébként mondjuk tegyük fel, nem bírom a tetkót/pattanást vagy bármit, az engem ugyanúgy eltántorítana később is, mert nem tudom elfogadni.
Hiába szimpatikus nekem valaki, ha van valami olyan tulajdonsága, amivel nem tudok megbarátkozni vagy elfogadni. Ha valamit nem tudok elfogadni, nem gerjedek rá... az pl. a 2. randin sem fogom lenyelni, sem a tizediken vagy a huszadikon, ha akkor derül ki.
Egyébként meg, tegyük fel, férfi lennék!
Elhívlak randizni.
Elmondom, hogy én, szívesen mennék strandra és megejthetnénk ott, az első randit.
Erre, ha értelmes férfi vagyok, te meg értelmes nő, akkor 2 válasz, sőt 3 lehetséges vagy több is. Tudod, kommunikáció!
1. Örülsz és benne vagy! Minden szuper! Esetleg, még felveted, hogy lehetne többes randi is barátokkal stb.
2. Nem tetszik az ötlet, mást javasolsz és odamegyünk.
3. Elvből elutasítod és még a további közeledésemet is, mert taszít egy olyan férfi, aki randira hív egy strandra.
Számos vélemény és lehetőség van! Senki nem mondta, hogy neked/nekem XY-nak, mit kell csinálnia, csak véleményeket osztottunk meg egymással és ha valami nem tetszett, arra reagáltunk, ahogy te is.
Szó sem volt róla, hogy valaki ne fogadta volna el a másik véleményét. De arra is mindenkinek joga van, hogy valamivel egyetértsen vagy épp nem, hülyeségnek gondolja, vagy épp nem. Érted?
(Egyébként, ha jól tudom erre van ez az oldal.)
A kérdés meg csak annyi volt még mindig, hogy jó ötlet-e vagy sem.
A válasz:
Van, akinek, igen!
Van, akinek, nem!
Ez, csak azon a két emberen múlik, akik épp szervezik a randit!
További kellemes napot kívánok nektek! Jó randikat és további kellemes nyarat! ;)
Te jóságos ég! De félreértettél! Én! Csak a véleményemet írtam le! Egy szóval nem mondtam, hogy nem fogadom el, a ti véleményeteket, csak számomra butaságnak tűnik az, amit felhoztatok érvként. Nektek, meg az enyém tűnik annak. Ennyi az egész.
A többit, meg már az előttem szóló leírta.
Értem, amit mondotok és persze az érveiteket is. Lehet félreértettelek. Valószínűleg azért, mert tök őszintén leírtam a véleményem, azt gondoltam érthető részemről miért nem egy jó megoldás ez,megpróbáltam meg is indokolni és érvekkel alátámasztani, erre látok egy olyan bejegyzést, ami úgy kezdődik:
"Értelmes érvet még mindig nem tudtatok felhozni, hogy miért ne lehetne, egy első randit strandra szervezni.
Dobálóztok, személyeskedtek, de értelmes érvet nem hoztatok fel. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!