Ha érzékeny a bőröm, jó ötlet ha a strandon fehér pólóban fürdök?
Figyelt kérdés
Vagy más színű jobb? Sokaktól hallottam, hogy fehérben kell, de valaki azt mondta, hogy az csak még rosszabb.2014. jún. 27. 11:28
1/6 anonim válasza:
fehérben szoktak, akik nagyon könnyen leégnek. bár marha kényelmetlen és hülyén is néz ki, egy nagyon erős naptej nem tudom miért rossz.
2/6 A kérdező kommentje:
50 faktoros naptejet használok, de van, hogy úgy is megpirulok, sőt még fáj is a bőröm, ha így éri a nap. Nem tudom miért ennyire érzékeny. Lehet, hogy azért mert szeplős is vagyok.
2014. jún. 27. 11:39
3/6 anonim válasza:
nyugodtan fürödj fehér polóban. de kend is magad, amikor kijössz a vizbóől vedd le és vegyél szárazat.
4/6 Andrea Henrietta válasza:
Esetleg próbálj 50 faktoros gyerekeknek/ csecsemőknek való naptejet. Patikákban sok féle van. Az valamivel erősebb mint a normál felnőtteknek való.
De igen, a fehér póló az jó, vagy mindenképp valami világos pasztelszín (halványrózsaszín, halványsárga, ilyenek.)
Azért kell a világos, mert a sötét színek jobban vonzzák a napsugarakat, és csak még hamarabb leégsz.
5/6 anonim válasza:
Inkább mennék fedett medencébe, mint hogy pólóban starndozzak. Szerintem gáz.
6/6 anonim válasza:
én is sokszor fürdök fehér pólóban pont emiatt, nekem bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!