Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél ciki egy 60...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél ciki egy 60 ezer forintos okostelefont birtokolni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 1. 20:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Uristen..de ez most komoly kerdes?

Ilyen tenyleg megfordul valaki fejeben,hogy ciki-e a 60ezer forintos telefon?

Ez nekem mar faj...

2017. aug. 1. 21:39
 22/34 anonim ***** válasza:
Nekem is ekörüli az ára. Huawei. Minek ennél drágábbat? Tökéletesen megfelel minden téren. Csak a sznob kötsögök szoktak villogni Iphone-nal, ami semmivel sem jobb, csak a márkát fizettetik meg.
2017. aug. 1. 22:22
 23/34 1112 ***** válasza:
19.vagyok,most láttam ezt a kommentet " Minek ennél drágábbat? " Én eddig tökre abban a hitben voltam, hogy a Kérdező arra gondol, hogy nem ciki-e , hogyha ennyire drága telefonja van; és most meg elgondolkodtam, hogy tényleg, mi van, hogyha az a baja a Kérdezőnek, hogy túl olcsónak találja. De mindegy, se olcsóságot, se drágaságot illetően nem ciki. Semmilyen szempontból nézve.
2017. aug. 1. 22:29
 24/34 1112 ***** válasza:
19.vagyok mégegyszer; még az én kommentemben arra gondoltam, hogy nálam az azért számít, és kivételnek, hogyha valaki divatból megvesz egy 200000 Ft-os telefont mondjuk pl, azért, mert rajta van az a logó, de alacsonyabb árért is megkaphatná ugyanazokat a funkciókat; és hát nemtom, azért az már nekem túlzás, meg menőzés, meg felvágóskodás, még ha csak saját magának is akar vele bizonyítani valamit, nem pedig a külvilágnak villogni. Itt mind a kettő rossz, tehát lehet, hogy azért elküldeném. Viszont, ha divatozásra, meg menőzésre ment a telefonvásárláskor, ha valamilyen különös dologból kifolyólag, ennek ellenére mégis tetszik a személyisége, lehetséges, hogy nem pattintanám le egyből, de ez extrém eset. Egyébként a leppattintást úgy értem, hogy az első randi lemegy, végetér, és utána mondjuk nem lesz több. Akár randi szintű találka, akár semmilyen más jellegű. Ha a személyiségében nem találtam valami megnyerőt, akkor valószínűleg nem is fogunk már úgy direktbe találkozni egyáltalán.
2017. aug. 1. 22:35
 25/34 anonim ***** válasza:
64%
Csak azok mondjak, hogy az iPhonenal csak a markat fizeted, akik meg eletukben nem hasznaltak huzamosabb ideig Apple termeket. Na mindegy. Nekem iPhone 6S-em van, a paromnak meg valami osregi Sony Xperiaja, pont nem izgat.
2017. aug. 1. 23:00
 26/34 anonim ***** válasza:
Inkább az a furcsa, hogy eszedbe jut. Nekem pont egy 60ezres telefonom van, nagyon utálom, mert lassú, de sosem jutna eszembe, hogy ez hátrány lehet. Mivel megvan az egészséges önbizalmam, nem érzem úgy, hogy a telefonnal vagy bármi mással kell kompenzálnom, ezért irreleváns a téma.
2017. aug. 2. 08:18
 27/34 anonim ***** válasza:

Nekem 12 ezer forint értékű, Vodafone 0 forintért elhozható telefonom van. Én mit mondjak? :D

Amúgy nem számít. Szerintem ezt a telefon témát sok ember túltolja, ha mellette normálisan vagy felöltözve szerintem nem lényeges, hogy milyen telefonod van.

2017. aug. 2. 09:14
 28/34 anonim ***** válasza:

Ha a randipartnered látja, akkor ciki. Ne nyomogasd randin!

Amúgy a páromnak egy kb ezer forintos féltégla telefonja van, aztán mégis vele vagyok és szeretem.

2017. aug. 2. 10:22
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen Paris Hilton-klónokkal ismerkedsz meg felszínes macákkal, akkor igen. Normális embernél nem. Nekem pl. még olcsóbb telefonom van... sok minden miatt vagyok frusztrált, hogy a másik milyennek tartja, de a telefon pont nem az.
2017. aug. 2. 11:46
 30/34 anonim ***** válasza:

Megnézem a nő telefonját, igen. Illetve azt is, hogyan viszonyul hozzá.

Ha a legújabb iPhone-ja van, valószínűleg szereti sűrűn cserélgetni a dolgait, nem feltétlen egyeznek a prioritásaink. Ha tokban hordja a telefonját, meg fóliával használja, szeret vigyázni a dolgaira. Betört kijelzős telefon nekem az igénytelenséget tükrözi. A telefonra ránézés gyakorisága is sokmindent elárul. Ha másfél órán keresztül egyszer sem veszi elő, az egy hatalmas jópont.. 5 percenként facebookra ránéző függőket kerülném.

Szóval igenis fontos a telefon, az is, hogy milyen, nem úgy, hogy "minél drágább a teló, annál jobb a csaj". 110-es IQ felett szerintem ez mindenkinek egyértelmű... :)

Amúgy a telefonon kívül sokmindent megnézek: cipő, ruha, körmök, fogak, haj, szemüveg (ha van), gesztusok - komplett jellemrajzot kapok egy óra alatt általában.

2017. aug. 3. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!