Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél ciki egy 60 ezer forintos okostelefont birtokolni?
Uristen..de ez most komoly kerdes?
Ilyen tenyleg megfordul valaki fejeben,hogy ciki-e a 60ezer forintos telefon?
Ez nekem mar faj...
Nekem 12 ezer forint értékű, Vodafone 0 forintért elhozható telefonom van. Én mit mondjak? :D
Amúgy nem számít. Szerintem ezt a telefon témát sok ember túltolja, ha mellette normálisan vagy felöltözve szerintem nem lényeges, hogy milyen telefonod van.
Ha a randipartnered látja, akkor ciki. Ne nyomogasd randin!
Amúgy a páromnak egy kb ezer forintos féltégla telefonja van, aztán mégis vele vagyok és szeretem.
Megnézem a nő telefonját, igen. Illetve azt is, hogyan viszonyul hozzá.
Ha a legújabb iPhone-ja van, valószínűleg szereti sűrűn cserélgetni a dolgait, nem feltétlen egyeznek a prioritásaink. Ha tokban hordja a telefonját, meg fóliával használja, szeret vigyázni a dolgaira. Betört kijelzős telefon nekem az igénytelenséget tükrözi. A telefonra ránézés gyakorisága is sokmindent elárul. Ha másfél órán keresztül egyszer sem veszi elő, az egy hatalmas jópont.. 5 percenként facebookra ránéző függőket kerülném.
Szóval igenis fontos a telefon, az is, hogy milyen, nem úgy, hogy "minél drágább a teló, annál jobb a csaj". 110-es IQ felett szerintem ez mindenkinek egyértelmű... :)
Amúgy a telefonon kívül sokmindent megnézek: cipő, ruha, körmök, fogak, haj, szemüveg (ha van), gesztusok - komplett jellemrajzot kapok egy óra alatt általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!