Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél ciki egy 60 ezer forintos okostelefont birtokolni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 20:30
11/34 anonim válasza:
Nem.60 ezres teldzsó még nem is drága.
Nekem egy 35 ezres Evolveo MassivePhone van. Hülyetelefon, igen, viszont szerintem még egy húsz kocsis interszitit is vidáman kibírna, olyan kemény legény. Nékem ez a fő. Hogy mennyire "kúúl", magasról teszek rá.
12/34 anonim válasza:
Nem ciki.
Annak legyen drága telefonja, aki drága táskából húzza elő, a drága karórás kezével netezik rajta, és drága helyekre jár vele a drága cipőjében.
Amúgy ugyanolyan mindegy, a 60ezres telefon és az iphone is, ha minden más cucca csóró az embernek. Talán az olcsóbb telefon szimpatikusabb, mert egyensúlyban van az összes többi holmival, tudnám, hogy nem akarja többnek mutatni a srác magát, mint ami.
13/34 anonim válasza:
Vegyél hozzá bőrtokot és egyből nem látszik kívülről a márkája. Egy lepukkant 3 éves Huawei-em van, ami akkor került kb. 35 ezerbe, soha senki nem szólta meg.
15/34 anonim válasza:
Nem érdekel Maci, csak előfizus legyél, hogy tudjunk sokat telcsizni^^
16/34 anonim válasza:
Uristen, mar ez is valami ertekmeroje lett az embereknek??!? Hub.sszus, orulok, h nem most vagyok fiatal :/
18/34 anonim válasza:
Engem abszolút nem érdekel,hogy milyen telefonja van a másiknak. Most nekem egy huawei p9 lite van, a 2016-os verzió, előtte egy nokia n8-as volt,amihez akkor jutottam már hozzá,amikor a symbiannak már ásták a sír gödröt,aztán gondoltam,h belekóstolok az androidba,de hogy másnak ép milyen telefonja van,az soha nem érdekelt. Maga az ember érdekel,akivel ép ismerkedek.
19/34 1112 válasza:
Nem ciki, nem divatbemutatóra, meg trendbemutatóra készülsz, hogy a telefonod legyen a téma. Én speckó pl nem tudom megsaccolni ránézésre egy telefon árát, úgyhogy valószínűleg nem is érdekelne. Milyen anyagias emberke már, aki rákérdez; kivéve egy eshetőséget tudok elképzelni, vagy egy márka, amiről hallottam, hogy csak divatból veszik, na , hát hogyha olyat látnék a kezében... De mondjuk amikor együtt vagyunk és ismerkedünk egymással, akkor minek venné elő a telefonját? Na jó, mondjuk időt nézi, de azt ha beültek valahova, lehet pl faliórán is, mondjuk nemtom, mindenhol van-e, talán a legtöbb helyen igen. Amúgy meg, ha szégyelled, hogy miért nem csak a praktikumra mentél, hogy az alapfunkciókat tudja, hát akkor legközelebb majd fontold meg a telefonvásárlást még jobban:D Egy új szempont neked telóvásárláskor utólag, jövőbeni esetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!