Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki eltudna így viselni?
Eléggé eltérek az átlagtól, ami alapból nem lenne gond, de mostanában eléggé lenézem a legtöbb embert. Az olyanokat akiknek csak annyi a céljük az életben, hogy pénzt keressenek, élvezeteket hajszolják akár másokon is átlépve, akik emellett egoisták, nem segítenek másokon csak az önmaguk a fontos. Nem akarok ilyen kiüresedett lányt magam mellé legyen valamiről véleménye, de nem tömeg véleményekre gondolok, hanem ha van véleménye érvekkel támassza alá és ne személyeskedjen, mint a sok proli. Utálom, ha valami szart nagyon majmolnak, mint a despacio hulladékot, amit nagyon szexistának tartok, olyanokat énekelnek benne, hogy az a nő jó, aki jól nedvesedik és felidegesít, hogy a sok tömegzombi ezt fogyassza. Komolyan mondom, ha diktátor lennék és valaki ilyen hulladék zenéket hallgatna elvinném őket a felújított recski munkatáborba. Engem mindig irritáltak a tömegemberek mind fiúba mind lányba nem tudok velük értelmesen beszélgetni semmi értelmes mondat nem esik ki a szájukon, nem tudok azonosulni azzal, hogy facebookon az autós képekkel menőzgetnek, kajáikat fényképezgetik hashtagelik.
A randira rátérve azzal a nézettel se tudok azonosulni, hogy első randin árúba bocsássam magam magyarán eladjam magam, mint egy mosóport. Az ismerkedés nem csak szórakozásból áll, hanem abból, hogy megismerjük egymást és ne csak a felszínt ismerjük meg egymásban. Az élet nem csak a boldogság hajkurászásából áll az emberek tapasztalnak jókat, rosszat és a nézet, hogy kezdetbe csak a szépet, jót mondjam elég ellenszenves nekem. Azért, mennek tönkre kapcsolatok, mert sokan nem merik önmagukat adni felvesznek szerepeket és ebből csak a koppanás lesz a vége. Ezért nem szeretem csak a szépet jót adni, mert elmegy önfényezésbe én meg ezt nem szeretem. Gyávának tartom az olyan embereket akik nem merik felválalni saját magukat inkább egy hamis boldogság kultuszt epítenek ki maguk körül.
Szeretnék valakivel megismerkedni, de mivel eléggé lenéző tudok lenni a primitív emberekkel, nem szeretem a randizós szabályokat, játszmákat így nem tudom, hogy valaki szívesen ismerkedne e velem.
"Egy embernek akkor van joga lenézni egy másikra, ha segítenie kell neki felállni" (Marquez)
Fontold meg a mondanivalóját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!