Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hajlandó lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hajlandó lennétek együttlenni alkalmanként valakivel pénzért vagy ajándékokért?

Figyelt kérdés

2017. júl. 28. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Nem az erkölcsi rész miatt, én szeretek elélvezni, és nálam ezt leginkább az váltja ki, ha azt látom, hogy a partnerem kifejezetten engem akar. Aki kvaként kezel, annak egy tárgy vagyok, amiért fizetett. Lehetnék akárki más, és nem rólam szól.
2017. júl. 29. 07:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért akarsz te pénzt, ajándékot adni, mikor van jó pár nő, aki örül, ha megdugják rendesen.
2017. júl. 29. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer mondta azt egy férfi, hogy milyen dolog már, hogy vele már vacsorázni is voltam, meg moziban, itt-ott, vele nem feküdtem le, mással meg úgy, hogy semmit nem tett érte. Mondtam neki, hogy nem kötelező engem meghívni semmire, én nem kértem, de nem attól lesz vonzó, hogy elvisz ide-oda. Szóval sose értettem azokat a férfiakat, akik szerint egy vacsorát szopással kell viszonozni.
2017. júl. 29. 10:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha a férfi elvisz valahova, annak van oka. Vagy az hogy tetszesz neki vagy az, hogy tetszesz neki. Nem mondom hogy szopással kell viszonozni de mégis.
2017. júl. 29. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem szopással kell viszonozni, de mégis? Hát persze. Elviszlek vacsizni, cserébe megkúrlak. Annyira jó. :D

Egyébként a szó, amit keresel, az a tetszel.

2017. júl. 29. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, mindenkivel illik lefeküdni, akinek tetszem? Az olyasmit a férfiak nem r..ancnak hívják?
2017. júl. 29. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!