Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben rendes, bámul, mosolyog, keresi a társaságom aztán Facebookon nem jelöl vissza?
Én is így vagyok egy Férfi ismerősömmel. Élőben közvetlenebb, facebook tekintetében tartózkodóbb.
Érdekes, hogy elég nehéz kiismernem a hétköznapokban, annyira hangulatember. (Ezt Ő mondta saját magáról - és tapasztalom is!)
Szerintem nem lesz már ebből semmilyen párkapcsolat, csak barátság (ami engem illet, lemondtam róla.) Nem vágyakozom utána... minek?
Ui: így könnyebb nekem. Barátság esetén gördülékenyebb a kommunikáció...
Üdv: 43/N és 34/F
Nyilván annyira akar téged és úúgy megfogtad és belédzúgott, hogy a csávó minden létező módot felkutat, hogy kapcsolatba kerülhessen veled és meg tudjon ismerni.
Ja NEM.
Be sem jelölt, ->te igen-> de még csak vissza sem igazol.
Szerinted ez azért van, mert meg akar ismerni/érdekled?
Csak picit kellett rajta gondolkodni, azért ez nem nehéz, nem agysebészet emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!