Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mennyire fontos párvála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fontos párválasztásnál, hogy a másik fél hisz e valamilyen istenben, vagy sem?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy valaki a csillagjegyek jellemzéséről kérdezte ugyanezt, és mindenki azonnal továbbállna, hülyének nézné az illetőt.

Itt van az istenhit, és a vallás. Mindkettő egy hatalmas ezoterikus baromság, kitaláció, mese...stb, mégis úgy látom, hogy az emberek nagy része nem tartja elmebetegnek azokat, akik vallásosak (pedig nem ártana).

2017. júl. 26. 17:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok bocsii..
2017. júl. 26. 18:16
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Én hívő vagyok, de nem vagyok vallásos. Kétféle emberrel nem jönnék össze: bigott vallásossal és "bigott" ateistával. Tehát aki a hitet baromságnak tartja aki hisz azt pedig elmebetegnek, olyannal nem járnék.
2017. júl. 26. 18:27
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha van hiedelme, off.
2017. júl. 26. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az a fontos ezzel kapcsolatban, hogy ne legyen szélsőséges, és akármiben hisz vagy nem hisz, ne akarjon megtéríteni.
2017. júl. 26. 19:56
 15/23 Diavolino44 ***** válasza:
58%

Mindenki masban hisz. Itt a legtobben abban hisznek, hogy a noket csak a penz es a kulso erdekli, nah en oket tartom elmebetegnek.

Erdekes, hogy itt mennyien dobaloznak azzal a kozhellyel, amit az egyes valaszo irt. S kb ez az egy ok amiert az ateistak vallas ellen fordulnak.

Nah akkor szepen, kerdezz meg random 100 embert hisz-e Istenben. Tegyuk fel, mind a 100 azt mondja igen. S utana tedd fel ezt a hulye hipotezist, mennyire gondolja ugy, hogy az eleteert az Isten felelos, s mennyire gondolja, hogy sajat maga. Szerintem sejted a valaszt.

Csak azert, mert en rengeteg vallasos emberrel talakoztam, de de kb 1% volt, aki azt mondta volna, ver engem az Isten, o tehet errol az egeszrol. Nyilvan alig van aki azt, mondja a felelosseg az enyem. De hivo es ateista egyarant fogja szidni, a kormanyt, Orban Viktort, a komcsikat, az oktatasi rendszert, a csaladjat, a gazdasagi helyzetet stb. SEMMI koze nem lesz ahhoz, hogy ki miben hisz.

Nekem mindig fontos volt a vallas, sot en olyan elmebeteg vagyok, hogy beleptem egy kis egyhazba, aminek lassan a papja vagyok, mert a legtobb gondolattal tudok azonosulni. Megertettem, hogyan mukodok en, nekem mindig szuksegem lesz egy Istenkepre. Igy vagyok bedrotozva agyilag. De 100% ban en vagyok a felelos az eletemert. A sajat vallasom, egy privat dolog, sose szoktam teriteni, sot beszelni sem nagyon rola, szinte senkinek, ez amugyis ellenkezik az egyhazunkkal, azt valljuk, hogy az eleted legyen a pelda. Ne a szavaid.

De en teljes mertekben nyitott vagyok mindenkinek a vallasa fele, amig az engem nem korlatoz hihet amiben akar.

Visszakerdezek, ha lenne egy no, mert feltetelezem ferfi vagy (azoknak fontos, hogy a no ne hordjon ossze "suletlensegeket") aki minden tekintetben tokeletes, kulsoleg es belsoleg es imad teged. De annyi a baj vele, hogy reggelente felkel fel orat imadkozni, mert ha nem teszi akkor szerinte egy Teletabi kepeben eljon az antikrisztus es elpusztitja a vilagot a lezerszemeivel. Te is azt valasztanad, hogy tegyen azt amit akar. Ha nem akkor te sosem voltal meg szerelmes..

32f

2017. júl. 26. 19:56
 16/23 A kérdező kommentje:

Haha nem, én kiröhögném, ahogy a kövekből jósoló tenyérjóshoz játó ismerősömet is kiröhögtem, ami3rt ennyire buta és teljesen kiábrándultam belőle emiatt.

Nálam a racionális viselkedés, intelligencia az ok, amiért beleszeretek valakibe, és ezzel nem férne össze a vallás.

2017. júl. 26. 20:47
 17/23 anonim ***** válasza:
77%

Nálam is az ezoterikus baromság vágja ki a biztosítékot.

Meg van egy haverom, aki az előző életei emlékeiről beszél.

Alig bírom ki, hogy tiszteletbe tartsam a véleményét.

Múltkor beültünk valahová, és odajött egy ismerőse. Elkezdtek arról beszélni, hogy nyugaton azért keresnek többet, mert többre becsülik magukat. És amikor a magyar kimegy nyugatra, akkor körbeveszi a szellemiség, és azért kap ő is többet.

Kész voltam, menekülnöm kellett.

2017. júl. 26. 20:58
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Sokadrangú kérdés, de minél inkább NEM hisz istenben vagy horoszkópban vagy bármilyen marhaságban, annál jobb. Nekem.
2017. júl. 27. 00:17
 19/23 anonim ***** válasza:
40%
Miután természettudósok egy része is hívő, és közülük legnagyobb számban a matematikusok, nem mondhatod, hogy a hitnek semmi köze az intelligenciához. (Most bele se menjünk, hogy jóval több humán irányultságú nagy koponya is hívő volt.) Nyilván aki nem képes nyitottan gondolkodni annak fel sem tűnik, hogy a hit az egy meggyőződés, egy belső élmény, egy látásmód ahogy a világot látjuk. Ilyen alapon nyugodtan lehet egy intelligens ember saját belső élménye. Tehát számomra pont az ilyen ateisták taszítóak akik képtelenek nyitottan és érdeklődéssel fordulni a dolgok felé (a tudományos gondolkodás sajátja) tehát semmivel sem jobbak, mint a templomban kucorgó népek, hiszen ők is a saját elképzelésüket tartják mindenek felett valónak. Szeretem azonban az értelmes ateistákat, szerencsére ilyet is ismerek nem egyet.
2017. júl. 27. 09:27
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
Én nem szeretnék olyan emberrel együtt lenni, aki annyira gyenge, hogy szüksége van arra, hogy higgyen valamiben - legyen ez bármi, isten vagy horoszkóp, édesmindegy.
2017. júl. 27. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!