Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos, hogy ne dohányozzon a másik?
Figyelt kérdés
randizás, dohányzás, cigi2013. márc. 4. 20:28
1/19 A kérdező kommentje:
Hopp a kulcsszavakat rossz helyre tettem, mindegy :D.
2013. márc. 4. 20:29
3/19 anonim válasza:
minden smárolás előtt 2-szer meg kell mossa a fogát!
4/19 anonim válasza:
No, és lányok, mi a helyzet a pipával? ;)
5/19 anonim válasza:
Nem járnék dohányossal; rühellem a cigifüstöt, barátoknál még úgyahogy elviselem, de a páromnál nem tudnám. Drága, egészségtelen, és még büdös is.
6/19 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, mert rendszeresen dohányzom. Mondjuk jó lenne ha a véleményt mondó hölgyek a korukat is odaírnák a hozzászólás mellé. :)
7/19 anonim válasza:
Engem különösebben nem érdekel. Nem ez alapján szeretek bele valakibe.
Nyilván nem örülnék neki és megpróbálnám lebeszélni róla de nem válóok :)
8/19 anonim válasza:
Nálam kizáró ok a dohányzás. Ha miattam VÉGLEG leszokna, abban az esetben adnék esélyt. Talán.
9/19 anonim válasza:
A 2-es vagyok és 25 éves. Nem is csak azt a szagot utálom, ami a lehelletében lesz benne tőle, hanem a dohányosok keze is eszméletlen büdös szerintem. Buszon is rosszul vagyok tőle...
10/19 anonim válasza:
nem kizáró ok, viszont jobban örülnék ha nem dohányozna. Viszont az alkohol nagyon zavarna egy komoly kapcsolatban. ott nincs olyan, hogy csak leszokik egyszer... abban nem hiszek.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!