Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 📌Siker sztorikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

📌Siker sztorikat akarok, de nem hiszem hogy menni fog. Szerinted?

Figyelt kérdés

Kedves férfi társaim kicsik és nagyok! Öregek és fiatalok. Itt ez a remek hely ahol végre választ kaphatok a legnagyobb kérdésekre, melyek nők ezreit is foglalkoztatják na nézzük :D

Várom azok jelentkezését akik a következő kérdések egyikére tudnak valódi siker sztorit hozni.

- Privát üzenetben elküldtél egy képet a f@rkadról a mai napig egy pár vagytok.

- Láttál egy csinos nőt az utcán sétálni azt mondtad neki, hogy "Hé szivi dugnál@k mint a lopott biciklit" - Sírig tartó szerelem lett belőle.

Tehát a helyzet komolyságát tekintve ilyenkor őszintén, tényleg elhiszi ezt valaki? Lehet-e még ilyen fajta közeledésnek is siker rátája? Essek össze ha megértem ezt! :D

#gondolkodás #ki hiszi el #sötét emberek
2017. júl. 21. 23:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves #10 es oké, de volt gondolom a dolognak egy előzménye. Vagy csak random oda toltad, ha igen akkor köszönöm ezt az 1%-ot már adod de egyenlőre még kételkedem :)
2017. júl. 22. 00:02
 12/19 A kérdező kommentje:
#9 de nem azért mert bunkó, mindig azt hiszik a félősebbek, azért mert mer szólni, mert kiáll magáért esetleg. Oké bunkón találja meglehet, neked is és nekem is intoleráns. De akkor is határozott. Láttál már felénk de bunkó pasit becsajozni?! Nem a bunkóságnak hódolnak.
2017. júl. 22. 00:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen:D meg olyan is vomt, hogy strangers.hu-n "leszopsz?" kérdéssel nyitottam, és leszopott.
2017. júl. 22. 00:10
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm ma is tanultam valamit adom a jogos 1%-ot. De nem te leszel a követendő példám az is tuti :D de szeretem megismerni a másik oldalt is.
2017. júl. 22. 00:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező

Azért vitatoznék.

George McFly pl. hiába mondja határozottan, hogy "Tejet kérek... CSOKISAT!" attól még nem lesz több esélye.

Vagy képzeld el, hogy odamegy Geek Gyuszi és "Hé bébi, nézd milyen klassz lepkegyűjteményem van..."

Viszont, ha Börhe félénk, akkor ő rögtön "cuki" lesz. Lásd japán rajzfilmek világát, ahol a női főhős MINDIG belezúg az őt masszívan leszaró, kőbunkő, "titokzatos" férfibe. A női "újságok", mint a Romana ilyen béna sztorikkal van tele.

2017. júl. 22. 00:24
 16/19 Költőnő? ***** válasza:
A nem tehetsz rola, tehetsz ellene a normális célközönségnek szól. Vannak olyan népcsoportok (perui indián pl), ahol a bunkó közeledés instant bugyitocsogás
2017. júl. 22. 06:17
 17/19 A kérdező kommentje:

#15 Kiváló példa köszönöm!

De ügye te is tudod hogy Marty eredetileg milyen nyuszi alkat volt a filmben. Ez a "Tejet kérek csokisat." is egy kiváló megnyilatkozása ennek, hogy keményen van elő adva a bénasága. De a film végén még is övé lesz a lány, és nem azért mert felénk hanem mert abban a pillanatban ott tököt növesztett. Tehát félénken oda mész határozottan egy nőhöz akkor ez már belülről sugárzik. Nem fogod szívből adni. Csokis tej leszel...

2017. júl. 22. 07:50
 18/19 A kérdező kommentje:
*George, nem Marty bocsi félre írtam.
2017. júl. 22. 07:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm költőnő a válaszod. De számomra megdöbbentő olvasni az ott átélt atrocitásokat. Vajon hogy alakult ez ki ezekben az elnyomott férfi szerű lényekben?
2017. júl. 22. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!