Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet ez valamit vagy csak én akarok többet látni bele?
Sziasztok! A napokban történt meg velem ez, és kíváncsi lennék, hogy első olvasatra ki mit gondol róla.
Helyi járati busszal szoktam utazni és van ott egy fiatal buszvezető, aki mindig köszönni szokott nekem. Ritkán jár arra, amerre én lakom, kb. egy kezemen meg tudnám számolni, hogy egy évben hányszor látom.
Pár napja viszont vele utaztam, és azt vettem észre, hogy leszállás után nézett engem, és azután is, hogy visszaindult. 1-2 nappal később megint őt sikerült kifognom, akkor pedig köszönéskor kicsit elmosolyodott.Utána már rá se mertem nézni, így nem tudom, hogy figyelt-e megint. 25 N.
Igen, minden bizonnyal szimpatikus vagy neki.
De most ezzel mit kezdesz? Mi van akkor, ha "jelent valamit"?
Köszi a válaszokat!
Az utolsó észhez térített,teljesen igaz, hogy ha nem szólít meg vagy bármilyen más módon nem próbál ebből többet kihozni, akkor a nézéseivel semmire sem megyek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!