Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek nagyon messze lakik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nagyon messze lakik?

Figyelt kérdés

Sziasztok: van egy srác akivel msn-en szoktunk beszélni..és szerintem beleszerettem,csak annyi a gond hogy ö Pesti én meg Szombathelyi vagyok..csak nem költözhetek le hozzá..xD

kérlek segitsetek elöre is köszi:L/14:)

2010. máj. 22. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Költözzetek össze msn-en. Tuti módszer. Bár akár már össze is házasodhatnátok.
2010. máj. 22. 09:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszike nagyon hasznos válasz volt.:D xD
2010. máj. 22. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:

xDDDDD

tini msn parti, levágnám minden tini ujját, bár lehet akkor öngyilkosok lennének mert msn nélkül nem tudnak élni

2010. máj. 22. 09:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Most azzal mi a baj hogyha msn-en eszélünk????:O
2010. máj. 22. 10:28
 5/7 A kérdező kommentje:
*b
2010. máj. 22. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon bátor vagy, akkor elmész egy koleszos középiskolába Pesten. Csak nehogy utólag megbánd!
2010. máj. 22. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk abba gondolkodtam hogy koleszos suliba megyek....

csak az nem hogy Pestre:)

2010. máj. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!