Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szóltok ahhoz, amikor egy fiú leszólít titeket az utcán és elkéri tőletek a számotokat, hogy megismerjen titeket? (Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de kíváncsi vagyok minden válaszra. )
Nyilván nem azzal a szöveggel indítanék,hogy szia,megadod a számod?
Csak arra voltam kíváncsi,ha egy ismeretlen beszélgetést kezdeményez veletek spontán,akkor arra hogyan reagáltok. Nem tagadom, hogy kapcsolatszerzés céljából, de ezzel nincs is semmi gond.
Egyébként nem fogok negatív véleményt írni azoknak sem, akik nem fogadják szívesen az ilyesmit, de majd néhány teszt után megírom, hogy milyen reakciókat kaptam, már akit érdekel:D
ha csak ugy leszolitana es egybol a szamom kerne, nem valoszinu h megadnam. ha ugy nezne ki mint egy felisten, mint az idealom... esetleg... de a nagy meglepetesben es bizalmatlansagban lehet h meg ugyse.
de ha kreativan (es nem vmi bena csajozos dumaval), kedvesen leszolit es 5-10 perc beszelgetes alatt ugy erzem van szikra koztunk, tetszik ahogy kinez...akkor mar joval nagyobb az eselye.
Érdekes a lányok hozzáállása, hogy utcán nem akarnak ismerkedni, de ha felveszi őket egy közösségi oldalon egy srác, akkor azzal simán chat-elnek.
Ha tetszik a srác, akkor miért ne ismerkednétek vele? Email cím simán belefér, ha nem is telefonszám.
Ha egy discoban odamegy egy srác, akkor azzal simán beszélgettek, de ha utcán megy oda, akkor elkülditek? Miért? A szórakozóhelyeken egyértelműbb, hogy csak le akar fektetni titeket.
Ti tudjátok...
én inkább msn címet adnék neki..amugy nekem semmi bajom sincs vele ha egy pasi odajön hozzám és beszélgetést kezdeményez :D ha tetszik akkor főleg
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!