Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mas szerint is illetlenseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas szerint is illetlenseg randin a telefondat elovenni es egy rovid valaszt megirni? Minek a jele lehet? (foleg ha takarni probalja a kijelzot.

Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hát ha csak nem életmentő volt akkor igen, de nem csak randin
2017. júl. 19. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Sztem abban az esetben nem illetlenség, ha az illető bocsánatot kér, hogy "bocsi, de ezt meg kell válaszolnom". A takargatás meg lehet sokféle okból, nem feltétlenül más nővel kavar, hanem pl. munkahelyéről jött üzenet, ahol kényes adatok vannak ügyfelekkel kapcsolatban, amit laikusnak nem kéne látnia, vagy öccse írta, hogy fosok, mint állat, nem tudnál nekem hozni 2 kiló kenyeret munka után?...
2017. júl. 19. 13:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem kert es 4x is megtortent a randi alatt
2017. júl. 19. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Te vagy a csaj?

Engem is zavar az ilyesmi. N.

2017. júl. 20. 09:43
 5/5 A kérdező kommentje:
En voltam a pasi...
2017. júl. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!