Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-as pasik miért indulnak rá az idősebb nőkre?
Szerintem csak a szex..
Van akik az 50 felüliekre is rá akarna hajtani, némeik sztem rá is hajt.. 20 éves fejjel....
Ők tudják..
Két oldala van, egyrészt izgató, másrészt a 20 éves lányok között elég sokan vannak akik eléggé szemérmetlenek, fejben pedig végképp nincsenek toppon. Személyszerint Én is kacsingatok az idösebb Nök felé, ugyanis velük tudok normálisan kommunikálni, másabb az életfelfögásuk, a hozzáállásuk, ami a huszonévesek javarészéböl sajnos hiányzik. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sokan 20 évesen min. 24-25 éves hapsit keresnek, "tapasztalat" rá az indok, na meg a pénz és autó. Saját tapasztalataimból merítek és nem általánosítás a célom.
21/F
Én részemről a 23-24-25 év körüli lányokat keresem inkább. Az indokaim hasonlók mint az előttem szólónál:
- Nem olyan gyerekesek,
- érettebbekk,
- komolyabbak
21F
megmondom őszintén, nekem is az idősebbek jönnek be :D
20f
Fura, én meg korombeliekkel kezdek és az idősebb csajok is néha rám mozdulnak. :D
Amúgy szerintem legtöbben a tapasztalatszerzésre (szex) hajtanak, ami egy 30-as nőnek több van. Esetenként pasiknál is bejátszhat a pénz. De nem elvetendő az sem, hogy tényleg nagyon ritka a 20-as korosztály körében az érett felfogású lány, de miután ilyen fiúkból is hiány van, ezért ezt a lehetőséget minimalizálni lehet.
Szóval szerintem csak szex. Bár van ismerősöm, akinek 23 évesen egy nálánál jóval idősebb csajtól van gyereke és együtt is élnek.
Csak kihagytam végül: 20F
(23:30-as voltam)
Engem is vonzanak a nálam legalább 10 évvel idősebb nők.
Azt olyan lehangoló mondani, hogy csak a szexért, inkább a közös élvezetekért, meg azért, hogy mindkettőnknek nagyon jó legyen. És nem csak rövid, hanem hosszabb távon is. Bevallom én nem is inkább a 30-as, hanem a 40-es korosztályban vagyok érdekelt, akik lehetőleg már túlvannak a gyerekeken, és ismét tudnak másra is koncentrálni. Azért a 30 is ugyanúgy érdekel, mint egy 40.
Nem csak a dugás érdekel egy tapasztaltabb nővel, hanem maga az egész élet, és azon belül többek közt egy kapcsolat milyensége is egy érett nővel.
Viszont a 30-asok ne gondolják azt, hogy csak azért, mert nincs gyerek, nincs férj, azt hiszem a kedvenc szavajárásukkal élve: "nem tart semerre a kapcsolat". Ne azért akarjon senki gyereket, mert azt tanulta, hogy a 30-as évek elején szokás, vagy mert ezt olvasta valahol, meg hogy ahhoz kell fogni egy férjet, hanem mert tényleg akarja ezeket.
Na ezért vagyok inkább 40-es párti, mert ők már túlvannak ezeken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!