Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lanyok szeretik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyok szeretik ha egy fiunak nagy az egoja?

Figyelt kérdés

Ugy ertem hogy, peldaul egy csaj mondja nekem hogy "szev vagy, tetszel" es en azt valaszolom hogy "tudom, en mindenkinek tetszek"

Ez vonzo ? Vagy a csajok szeretik ha egy pasinak nagy az onbizalma?

2010. máj. 21. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én utálom az olyan fiúkat,akik sztárnak képzelik magukat,de persze egy egészséges önbizalom a pasiknál csodákra képes:) DE CSAK AMEDDIG EGÉSZSÉGES!
2010. máj. 21. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:
a nagy önteltség és a magabiztosság között van némi különbség azt hiszem.Az öntelt pasik nem vonzóak és saját magukba se bíznak,a magabiztos pasik viszont vonzóak de az nem így nyílvánúl meg.
2010. máj. 21. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:

én az ilyeneknek sírt ásnék

16L

2010. máj. 22. 14:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha néha néha van pár ilyen ki beszólása az még ok de túlzásba nem kell vinni..
2010. máj. 22. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vonzó egy beképzelt fiú, én, személy szerint, egy ilyen beszólástól hányni tudnék. Tuti, hogy semmi esélye nem lenne nálam a fiúnak. De embere válogatja...

15/L

2010. máj. 22. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!