Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik bevallani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik bevallani egy fiúnak a lányok hogy szeretik őt?

Figyelt kérdés
Mert csak jeleket küldözgetnek a srácnak, de soha nem mondják ki hogy: Hé, palikám, szeretlek már vagy 4 hónapja! Kérlek vegyél észre! Vagy csak kellemes a lánynak ha a fiú kezdeményez feléjük, azaz ő "hódítja meg"?
2009. dec. 1. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy félnek a visszautasítástól?! Én vallottam már meg az érzéseimet egy srácnak, olyan alapon, hogy lesz ami lesz, máig nem értem hogyan voltam rá képes. Én nagyon félek a visszautasítástól, nem akarom, hogy megalázzon pont az akit nagyon szeretek, mert esetleg ő nem szeret viszont, bár ezzel a sráccal szerencsém volt, jövőre ha minden jól megy a férjem lesz, de nem tenném meg még egyszer.
2009. dec. 1. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Ha egy lányt visszautasítanak, megalázó, híre megy, közönséges...

Ha a fickót visszautasítják, hát mi van abban, még meg sem illik rajta sértődni.

2009. dec. 1. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert nem a lányok dolga. Régen legalábbis nem volt. Azonban jelenleg más idők járnak, nincs benne semmi eget rengető, ha éppen a lány mondja el először az érzéseit. A mai világban már nincs ennyi konzervativizmus. És ez talán így is van jól.
2009. dec. 1. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt jobban szeretem, ha a fiú kezdeményez, másrészt ha ezt tudná rólam, akk lehetőséget adok neki arra, h összetörhessen, harmadrészt meg ha nem jövök be neki, akk óriási pofáraesés lenne! Én ezért nem mondom ki...
2009. dec. 1. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
21:54 sok szerencsét!
2009. dec. 1. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Pontosan azért, amiért egy fiú sem meri bevallani...

És, ha mégsem jövök be neki? Meg ilyenek...

Beégés...Hülyeség!

Ha nem, hát nem! Az életben vannak dolgok amiket el kell fogadnunk, ilyen a pofára esés is. Az nagyobb beégés, ha nem mondja ki semelyik fél sem és nem is lesz az egészből semmi, egy kis félelem miatt! Nehéz leküzdeni a félelmeinket, de ettől válunk felnőtté és ez segít boldogulni az életben...

2009. dec. 1. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy nőiesen viselkedő nőnek szerintem ez elég nehéz, mert azt nevelik belénk,hogy várjunk míg a férfi lép!

Nekem is tetszik egy fiú, de én sem mondom el neki. Hogy miért? 1)Egyszer említettem neki a dolgot, de akkor nem volt rá vevő, lehet azóta változott, de ez elvette a vallomásoktól a kedvem! 2) Nem akarom átvenni a férfi szerepköröket a későbbiekben ha netán neki is bejövök! Nő akarok lenni!Mondja azt hogy imád és kellek neki, aztán tépje le rólam a ruhám és mutassa meg ki a főnök!:D

2009. dec. 1. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Én megmutathatom neked!!!
2009. dec. 2. 16:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy vélem hogy ti lányok azt szeretitek ha a fiú lép. Egyrészt mert ezt elvárjátok, hogy ez a mi dolgunk. Másodszor ez jól esik neketek, amikor a fiú lép oda hozzátok.
2009. dec. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!