Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kórtól lehet szájrapuszi vagy esetleg csók?
Tőlem adhatnak egymásnak szájrapuszit :D
10 évesen nálunk üvegezés közben volt ez a nagy tét. Egyébként akár csókolózhatnak is, csak nem hinném h élvezni fogják. A szájrapuszit meg tarthatják "menőnek" és ha az jó nekik, akkor.
Egyenlőre ez még ártatlan dolog,szóval nem kell azonnal támadni.Szóval nem kell beszólni nekik.Korai fagyizgassanak még,ha néha kap az arcára puszit azzal nincs baj.Ja és nekem is volt ovis és kisiskolás szerelmem,szóval amig korának megfelelő a szerelemhez való hozzá állása addig nincs baj.
De az már sokkal kiakasztóbb ha a szüzességre léptek,hogy pár 14 éves csinálják és 18-22 évesek meg még biztatják is,hogy mért ne csinálja ha nekik jó és szerelemesek egymásba.Szóval ez sokkal nagyobb gond szerintem,és főleg az amilyen a szülők hozzáállása miután megtudtáka dolgot,hogy hát a mai fiatalok,meg hogy legalább a szerelmével csinálta,ez sokkal nagyobb probléma,hisz a mintát valahonnan hozza a gyerek és a médiára fognak mindent.Én sokat voltam egyedül otthon,és a haverjaim is és sok mindenhez,(olyan jellegű filmekehez) hozzájutottunk és látunk és még sem viselkedtünk úgy mint a mostaniak,nem akartunk leutánozni embereket.Szóval ez a médiában látták és az sugallja ezeket a dologkat ezek nagyon jó kifogások és mentegetőzések.A baj hogy el vannak eresztve,semmi feladatuk,de mindent a fenekük alá kapnak,sokszor a szülő veszi a cigit nekik,engedi a diszkóba,szóval nem másra kellene fogniuk a felelősséget,az hogy pénzt ad mindenre és folyton kihúzza a pácból,az még nem nevelés.
Mi a frász??!! Én sem vagyok az a nagy fanatikus vallásos és nem is vagyok ultrakonzervatív, de azért na... Most már 20 éves vagy, tehát, nem neked szól, hanem a többi GYEREKNEK (hiába tekintik magukat kamasznak, attól ők még gyerekek, a biológia szerint is). 10 évesek vagytok!!! a TV-ben és a mozikban is csak rajzfilmet nézhetsz, ha a szüleid betartják a jelöléseket!!! A Facebookra sem regisztrálhattok még!!! Akkor, mi a fenétől hiszitek azt, hogy a barátnő választáshoz már érettek vagytok?
Menjetek el focizni, játszani vagy kisvonatozzatok egyet, ahogy emlékszem, tök f@szántos volt...
A lányokra, a gépezésre stb. pedig térj vissza olyan 2-4 év múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!