Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájrapuszi, csók vagy nyelves csók legyen?
Figyelt kérdés
Valami akalul egy lánnyal, elég jól megy minden. Elhívtam randira és szerintem, ha a helyzet megkívánja, akkor bepróbálkozok egy csókkal, de nem tudom, hogy milyen legyen, mert a lány hiába 17 éves, még nem volt barátja. Azt nem tudom, hogy csókolózott-e már, de elég érett egy komoly kapcsolathoz, ezért nem szeretném elrontani. Hogyan csókoljam meg, hogy ne legyen túl nyomulós, riasztó, de nem is akarok félénknek tűnni. Mit illik ilyenkor?2010. jan. 12. 19:10
1/15 anonim válasza:
szerintem ha csókolózni szeretne, akkor az általad kezdeményezett szájra puszira a megfelelően fog reagálni.
ne izgulj, a helyzet adni fogja majd :-)
2/15 anonim válasza:
szájrapuszi :) érti a célzást, és ebből minden kiderül.. lehet ő fog megcsókolni ezután, vagy kiderül a reakcióból hogy léphetsz-e tovább...
3/15 anonim válasza:
első... összebeszéltünk netán?:D
4/15 anonim válasza:
szerintem sima csók.
Nálam az első randin "elrontották" egy nyelvessel.
5/15 anonim válasza:
hát én elősször amikor valami alakul egy fiúval,azt szeretem ha csaj legeslegelősször csak szájrapuszi van,max csók de jobbb a szájrapuszi.:)
Sokkal jobb utána újra találékzni és...
szóval éna szájrapuszit javslom.:)
L/16
6/15 anonim válasza:
Pont ebben a sorrendben ahogy leírtad:) Szerintem ne nyelves legyen az első mert annak nincs olyan varázsa:) szájrapuszi és csók( főleg a csók:) ) amit én ajánlok. 17/l
7/15 anonim válasza:
Szerindtem egy kis csók legyen az jo szokott lenni nem mindenkinél jön be ha már egyből nyelveset adsz.
8/15 anonim válasza:
egyértelműen nyelves legyen. Nem szeretik a csajok a beszari pasikat.
20/F
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!! (mindenkit felpontoztam)
Am még jöhetnel....:P
2010. jan. 12. 20:51
10/15 A kérdező kommentje:
*jöhetnek
2010. jan. 12. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!