Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves kórtól lehet szájrap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kórtól lehet szájrapuszi vagy esetleg csók?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm teljesen belezúgott egy pasiba. Szerencséjére az is szerelmes volt belé így már járnak, és tőlem egyfojtába azt kérdezgetik ezek ketten hogy : " Mikor lehet szájrapuszi?" válaszom: " honnét tudjam" meg : "mikor csókolhatom meg?" megőrítenek ezzel... és még valami ... 10 évesek vagyunk xDDDDD
2010. máj. 21. 17:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Nektek Barbie való meg kisautó!
2010. máj. 21. 17:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nincs korhoz kötve. Amikor úgy érzi,hogy eljött az ideje,szerintem 10 évesen még nagyon fiatal,de nagyon sokan csókolóztak már oviban,és még ők is élnek :D
2010. máj. 21. 17:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
De édesek vagytok:) Szerintem adhatnak egymás szájára puszit főleg ha ennyire vágynak rá, abba nincsen semmi rossz sőt akár meg is csókolhatja legalább belejönnek:) De azért remélem ennél tovább nem terveznek egyenlőre menni:P 18L
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet mindent túl korán elkezdeni szóval én azt javaslom hogy csapjatok bele!!!;)
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi! végre majd békénhagynak! Igazán hálás vagyok!
 6/19 anonim válasza:
100%

sztem ez nincs korhoz kötődve...

ha szeretik egymást akk hajrá! ;)

am ezek a mai fiatalok nagyon hamar kezdik:S

2010. máj. 21. 17:25
 7/19 anonim ***** válasza:
37%
18 éves kor
 8/19 anonim ***** válasza:

Még nagyon fiatal vagy,maradjon az arcra puszinál,a szájra puszi sem annyira nagy baj,csak korai még,de a nyelves csók az már durva lenne.

Maradjanak a kézfogásnál,a fagyizásnál és az arcra puszinál legalább 1 évig.

9/19 anonim ***** válasza:
77%

Jaj nem mindenkinek van ovis szereleme se,soknak az első szerelem általános felsőjében v. középsuliban van,szóval ne általánosítsunk.

A szájra puszi is belefér,ha akarják és nem mások miatt akarnak nagynak látszani.

2010. máj. 21. 17:27
 10/19 anonim ***** válasza:
Atya ég.. már 10 évesen ilyeneken jár az eszetek...?!?!?(o)_(O)
2010. máj. 21. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!