Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájrapuszi, csók vagy nyelves csók legyen?
Figyelt kérdés
Valami akalul egy lánnyal, elég jól megy minden. Elhívtam randira és szerintem, ha a helyzet megkívánja, akkor bepróbálkozok egy csókkal, de nem tudom, hogy milyen legyen, mert a lány hiába 17 éves, még nem volt barátja. Azt nem tudom, hogy csókolózott-e már, de elég érett egy komoly kapcsolathoz, ezért nem szeretném elrontani. Hogyan csókoljam meg, hogy ne legyen túl nyomulós, riasztó, de nem is akarok félénknek tűnni. Mit illik ilyenkor?2010. jan. 12. 19:10
11/15 anonim válasza:
mivel 17 és még nemvolt barátja, talán nem az a durrbele tipus, akinek az, ha nem rögtön nyelvelsz, beszariságnak számit, mint egyik válaszoló irta. szóval a te esetedben sokkal nyerőbb lehet egy hosszabb szájrapuszi, max sima csók
20/f
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, csak azért gondoltam nyelvesre, mert ő visszahúzódó, de ha ismer valakit, vele tök közvetlen. Meg, ha pl kérek tőle egy puszit simán ad (az arcomra kértem). Olyan, mintha egy kb. 20 éves lenne.
2010. jan. 12. 21:00
13/15 anonim válasza:
szájrapuszit adj és ha látod h nem huzdok el akkor probald a nyelveset. mert mivel még nem csokolozott félni fog az első nyelvestől, ezért nem jo ha ugy hirtelen jön neki.
14/15 anonim válasza:
eddig 2x csókolóztam(nyelves), üvegezésben, de iszonyatosan rossz volt=(
sztem szájra puszi és utána csók:)))))
15/15 anonim válasza:
szerintem szájrapuszi,én a barátommal 2 hét után csókolóztam rendesen
ha a nyelvét dugta volna először a számba lehet kap egy taslit lol
mindent a maga idejében,hova sietni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!