Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a barátnőjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőjével beszélt?

Figyelt kérdés

Egy boltban dolgozom, ahová jár egy fiú, aki régóta tetszik nekem. Tudom a nevét is, de instagramon kívül nem találtam egyik közösségi oldalon sem, oda is csak természetképeket tölt fel, magáról semmit.

Ma szinte nyitásra jött hajnalban, és mikor a kasszámnál állt hallottam telefonálni. Az alábbiakat mondta: "neked is jó reggelt drága, felébresztettelek?" meg mondott valamit, hogy napfelkeltét volt fotózni meg videózni és ha már felkelt kiugrott a boltba reggeliért is, amivel meg akarta lepni azt, akivel beszélt, de oda lett a meglepi stbstb. Gyakran jár ebbe a boltba, de eddig még soha nem láttam őt a barátnőjével, csak a szüleivel. Gyűrű sincs az ujján, szóval kétlem, hogy menyasszonya lenne.

2017. júl. 13. 12:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé úgy tűnik, hogy a barátnőjével beszélt.
2017. júl. 13. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
esélyes, de nem 100%
2017. júl. 13. 12:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Hogy derítsem ki szerintetek?
2017. júl. 13. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
nem tudsz valahogy közelebb kerülni hozzá?
2017. júl. 13. 12:54
 5/14 anonim ***** válasza:
De ha nem beszéltél még vele, akkor az is mind1 lenne ha szingli lenne, nem? Hisz te már egy ideje látod őt, csodálod messziről, maximum a kasszánál, ha hozzád áll be szépen rámosolyogsz. Ergo hetek óta nem jutottál egyről a kettőre és ő sem kezdeményezett nálad, hogy akarna bármit is. Megsúgom, ha szingli lenne se változna semmi, ebben biztos vagyok.
2017. júl. 13. 13:03
 6/14 A kérdező kommentje:

#4: hát van pár lehetőség:

- ráírok instagramon, aztán vagy visszaír vagy nem

Egyébként instagramon lájkoltam pár képét, és ő is visszalájkolt, olyan képeket is, amin én vagyok.

- egyszer, ha a kasszámnál fizet ráírom a számomat a nyugtára, vagy veszi a lapot, vagy nem

- ha épp nincsenek sokan a kasszámnál, akkor megpróbálok beszélgetést kezdeni vele

Szerintem ennyi a lehetőségem.

#5: nem lenne mindegy, hogy szingli-e, mert ha tudnám, hogy nem az, akkor elfelejteném és nem foglalkoznék vele. Igen, így van ahogy írod, pár hónapja epekedek utána, de sose volt olyan a helyzet, hogy bármit is tudjak csinálni, a bolton kívül meg nem látom őt sehol. Miből gondolod, hogy ha szingli lenne sem változna semmi?

Mellesleg sosem láttam még a barátnőjével a boltban, pedig elég gyakran jár ide. Csak a szüleivel jön mindig, vagy egyedül, vagy pedig egy gyerekkel, aki gondolom az öccse.

2017. júl. 13. 13:14
 7/14 anonim ***** válasza:

kérdező hajrá :)

szerintem ott beszélj vele ahol jobban tudsz feloldódni, vagy kommunikálni :)

majd írd meg mi lett :)

2017. júl. 13. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudtad meg a nevét, és a instáját amúgy?
2017. júl. 13. 13:30
 9/14 anonim ***** válasza:

Abban 100%-ig biztos lehetsz, hogy akivel beszélt az nem az anyja/apja/öccse. 99.9%-hogy barátnő.

30/f

2017. júl. 13. 13:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A nevét onnan tudtam meg, hogy bankkártyával szokott fizetni és arról lelestem. :)
2017. júl. 13. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!