Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti megkeseredettek lennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megkeseredettek lennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok és gyakorlatilag fogalmam sincs, milyen az, amikor én vagyok a legfontosabb valakinek. A szüleimet sosem érdekeltem különösebben, folyton a nővéremmel foglalkoztak(még most is)mert vele van mindig probléma.Egyik szülőm sincs valami jó passzban csak veszekednek egymással, érdemben nem lehet velük beszélgetni, ezért is döntöttem aztán lelécelés mellett.

Párkapcsolati téren sincs szerencsém, mindig olyan lányokba szerettem bele, akiknek nem kellettem, és mindig olyanok zúgtak belém, akiktől meg nem akartam semmit. Soha nem éltem át, milyen az amikor szeretsz valakit és ő is szeret téged, sosem tartoztam senkihez. Ha ez nem lenne elég súlyos gyomorproblémák is gyötörnek, erős refluxom van + krónikus arcüreg gyulladásom,amik jelentősen megnehezítik a mindennapjaimat. Ez a leírás után gondolom mindenki azt várná, hogy egy megkeseredett önbizalomhiányos depressziós emberke lett belőlem. Azonban érdekes módon nem így lett. Hanem kifejezetten jól elvagyok a világban, sokat dolgozom, tanulok,sportolok,utazok, barátokkal eljárok erre-arra, mindenfélével elfoglalom magam. Tele vagyok tervekkel és vállalkozókedvvel. Magam se tudom, honnan merítem az energiát, egyszerűen csak jön. Mindig az jut eszembe, hogy miért kéne magam rosszul érezni, ha egyszer attól semmi nem lesz jobb.

2017. júl. 12. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos általában én is viszonzatlanul vagyok szerelmes :( Szörnyű dolog, de emiatt nem szabad elkeseredni. Nyitott szemmel kell járni :)

21L

2017. júl. 12. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én már megszoktam, Kérdező. Igenis meg lehet szokni az egyedüllétet, persze aki kapcsolatfüggő, annak nehezebb. Csak rá kell jönni hogy a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, és akkor már megtetted az első lépést.
2017. júl. 12. 23:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem igenis van olyan nő, akiért megéri a vesződni, van olyan nő, aki megérdemli a szeretetem, csak sosem az ilyenbe szeretek bele.
2017. júl. 12. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!